Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony Xperia Z2: Καθυστερήσεις στην κυκλοφορία του

Sony Xperia Z2: Καθυστερήσεις στην κυκλοφορία του

απο Kostas Gliatiotis

Η Sony έχει δηλώσει πως η νέα της κορυφαία πρόταση, το Xperia Z2 θα ξεκινήσει να διατίθεται στην αγορά στις αρχές Απριλίου. Αν και το in2mobile.gr είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει και να παρουσιάσει πρώτο στην Ελλάδα το Xperia Z2 οι υποψήφιοι αγοραστές του φαίνεται ότι θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο περισσότερο από ό,τι αρχικά είχε ανακοινώσει η εταιρεία. Τα νέα έρχονται συγκεκριμένα από την Αγγλία, όπου η Sony αρχικά ενημέρωσε την αλυσίδα καταστημάτων Unlocked Mobiles πως η κυκλοφορία του Xperia Z2 θα καθυστερούσε μέχρι τις αρχές Μαΐου.

Στη συνέχεια η εταιρεία αναίρεσε τη συγκεκριμένη ενημέρωση, δηλώνοντας ότι η κυκλοφορία της θα ξεκινήσει κανονικά στις αρχές Απριλίου. Δήλωσε πάντως, “αρχικά δε θα έχει τη δυνατότητα να καλύψει την… αυξημένη ζήτηση” του Xperia Z2. Οι δηλώσεις αυτές προφανώς μεταφράζονται στο ότι η εταιρεία αρχικά αποφάσισε να καθυστερήσει την κυκλοφορία της συσκευής μην έχοντας τη δυνατότητα να κατασκευάσει αρκετά μεγάλο αριθμό της.

Έπειτα αναθεώρησε αυτή της την απόφαση και επέλεξε να διαθέσει τον μειωμένο αυτό αριθμό με βάση το παλαιότερο χρονοδιάγραμμα, γνωρίζοντας όμως πως οι διαθέσιμες ποσότητες θα είναι χαμηλότερες από ό,τι τουλάχιστον η ίδια θα ήθελε. Δν γνωρίζουμε εάν στη συγκεκριμένη απόφαση έπαιξε ρόλο τυχόν αντίδραση των αγγλικών καταστημάτων και των δικτύων, θεωρώντας πως η καθυστερημένη κυκλοφορία της συσκευής θα μείωνε τις πωλήσεις με τα Galaxy S5 της Samsung και το νέο HTC One να έχουν μέχρι τότε ξεκινήσει να πωλούνται.

Το μόνο που δεν έχει αλλάξει πάντως μέχρι αυτή τη στιγμή είναι η πολιτική της εταιρείας που θέλει τη συσκευή να πωλείται με επιπλέον κίνητρα για την αγορά της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights