Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Πόσα iPhone έχει πουλήσει η Apple μέχρι στιγμής;

Πόσα iPhone έχει πουλήσει η Apple μέχρι στιγμής;

απο iGlobal

Σε λιγότερα από 6 χρόνια, που το πρώτο iPhone βγήκε στα ράφια και έγινε must με εκατομμύρια φανατικούς (και άλλους τόσους πολέμιους βέβαια) έχει πουλήσει περισσότερα από 500 εκατομμύρια συσκευές.

Κάνοντας μια γρήγορη αναδρομή να θυμηθούμε ότι κατά την διάρκεια του 2008 η Apple κατάφερε να πιάσει τον στόχο της που ήταν 10 εκατομμύρια συσκευές. Στην πραγματικότητα πούλησε 12.8 εκατομμύρια. Τον Φεβρουάριο του 2011 έπιασε τον στόχο των 100 εκατομμυρίων συσκευών και ένα χρόνο μετά τα νούμερα διπλασιάστηκαν αφού και η AT&T έχασε την αποκλειστικότητα στις ΗΠΑ βοηθώντας την Apple να πιάσει τον στόχο των 300 εκατομμυρίων συσκευών που είχε θέσει για το τέλος του 2012.

Το iPhone νούμερο 400 εκατομμύρια πουλήθηκε τον Ιούλιο του 2013. Με δεδομένη την περαιτέρω βελτίωση του νέου iPhone 6 και τη χρήση μεγαλύτερων οθονών είναι σίγουρο ότι του χρόνου μπορεί να μιλάμε για νούμερο πωλήσεων που θα έχει 9 μηδενικά!

Αφού το success story είναι επίκαιρο ως έκφραση στην Ελλάδα (μάλλον σαν ανέκδοτο θα έλεγα), το iPhone είναι ο ορισμός της επιτυχίας, με την Apple όπως είναι λογικό να είναι στις 3 πρώτες σε κερδοφορία εταιρίες παγκοσμίως.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights