Αρχικη ΦΗΜΕΣ Έρχονται τα πρώτα smartphones με Windows Phone 8.1

Έρχονται τα πρώτα smartphones με Windows Phone 8.1

απο alpha

Σύμφωνα με φήμες, η Microsoft έχει ολοκληρώσει την ανάπτυξη των Windows Phone 8.1 και αναμένεται να ανακοινώσει το νέο λειτουργικό της σύστημα για smartphones στo συνέδριο BUILD που θα διεξαχθεί τις επόμενες ημέρες. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική αναβάθμιση των Windows Phone με την προσθήκη πολλών νέων χαρακτηριστικών (που όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα) όπως η εικονική βοηθός Cortana, η νέα περιοχή ειδοποιήσεων, η υποστήριξη dual-sim συσκευών, η υποστήριξη οθονών μεγαλύτερων από 7” και άλλα.

Απ’ ό,τι φαίνεται, μετά την ολοκλήρωση της ανάπτυξης του λειτουργικού, εξαλείφθηκαν και τα διάφορα bugs και μικροπροβλήματα που συνήθως εμφανίζονται σε κάθε μεγάλη αναβάθμιση ενός λειτουργικού και οι κατασκευαστές έχουν στα χέρια τους τα Windows Phone 8.1 εδώ και λίγο καιρό, έτσι ώστε να κάνουν τις απαραίτητες δοκιμές για τις συσκευές τους. Μέσα στον επόμενο μήνα και πιθανότατα προς το τέλος του, αναμένονται τα πρώτα smartphones που θα έρχονται με προεγκατεστημένο το νέο λειτουργικό. Η Nokia αναμένεται να ανακοινώσει τα Lumia 630 και Lumia 930 και η Samsung ένα νέο smartphone από τη σειρά ATIV.

Πάντως, ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε θα εμφανιστούν οι επίσημες αναβαθμίσεις OTA (over the air) για τις υπάρχουσες συσκευές με Windows Phone 8. Άλλωστε η συγκεκριμένη διαδικασία είναι αρκετά περίπλοκη, καθώς εξαρτάται και από τους παρόχους και πολλές φορές αργεί περισσότερο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights