Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Διέρρευσαν τα Galaxy Tab 4 των 7 και 10 ιντσών

Samsung: Διέρρευσαν τα Galaxy Tab 4 των 7 και 10 ιντσών

απο Kostas Gliatiotis

Χάρη στον διάσημο πλέον λογαριασμό του Twitter evLeaks διέρρευσαν οι φωτογραφίες αλλά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων Galaxy Tab 4 της Samsung, για τις διαστάσεις των 10 και 7 ιντσών. Τα νέα αυτά Tablet της Samsung σύμφωνα με την ίδια πηγή πρόκειται να παρουσιαστούν στην αγορά τον Απρίλιο, με την κυκλοφορία τους να ακολουθεί αμέσως μετά.

Τα χαρακτηριστικά τους αναλυτικά είναι τα εξής.

Το Galaxy Tab 4 10.1 διατηρεί την οθόνη ανάλυσης 1280×800 pixels του προκατόχου του, όπως και την μπαταρία χωρητικότητας 6.000 mAh. Η σημαντική διαφορά εστιάζεται στον επεξεργαστή του που πλέον θα διαθέτει 4 πυρήνες χρονισμένους στο 1.2 GHz, χωρίς όμως να έχουν ακόμα γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτόν. Θα συνδυάζεται με 1.5GB μνήμης RAM ενώ θα “τρέχει” την 4.4.2 Kitkat έκδοση του Android. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πάντως αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι το ιδιαίτερα χαμηλό του βάρος των μόλις 320 γραμμαρίων. Εάν τελικά αυτό αποδειχθεί πραγματικότητα, το νέο Galaxy Tab θα είναι σημαντικά ελαφρύτερο από το iPad Air αλλά και το Tablet Z2 της Sony που ζυγίζει 462 γραμμάρια.

galaxy_tab_4_10_in2mobile_body

 

Το Galaxy Tab 4 των 7 ιντσών με τη σειρά του διατηρεί κι αυτό την ανάλυση της οθόνης του στα μόλις 1280×800 pixels (και τη διαγώνιο στις 7 ίνστες, όπως δηλώνει το όνομα του). Θα βασίζεται στον ίδιο επεξεργαστή τεσσάρων πυρήνων χρονισμένων στο 1.2 GHz ενώ η μνήμη RAM σε αυτή την περίπτωση θα είναι μόλις 1 GB. Η 4.4.2 Kitkat έκδοση του Android θα είναι “προεγκατεστημένη” και στην έκδοση των 7 ιντσών, ενώ όπως και με το Galaxy Tab 3 7.0, θα υπάρχει και έκδοση με υποδοχή για κάρτα SIM που θα διαθέτει και δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων. Η πίσω κάμερά του περιορίζεται σε μόλις 3 Mpixels, με την μπροστινή να είναι στο… 1.3 Mpixels. Η μπαταρία τέλος θα έχει τη μεγάλη για Tablet των 7 ιντσών χωρητικότητα των 4.500 mAh.

galaxy_tab_4_in2mobile_body

 

Και τα δύο νέα Galaxy Tab 4 διατηρούν τη διάταξη των πλήκτρων κάτω από την οθόνη τους αλλάζοντας όμως το αριστερό από αυτά, σε πλήκτρο εναλλαγής εφαρμογών από αυτών των επιλογών όπως ακριβώς και στο Galaxy S5.

Με τα χαρακτηριστικά τους να μην… εντυπωσιάζουν, μένει να δούμε πόσο φθηνότερες θα είναι οι προτάσεις της σειράς Galaxy Tab σε σύγκριση με τα νέα Note Tablets της Samsung.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights