Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Gmail έγινε 10 χρονών

Το Gmail έγινε 10 χρονών

απο iGlobal

Θυμόσαστε που ψάχναμε απεγνωσμένα κάποιον γνωστό να μας δώσει ένα invitation για να φτιάξουμε ένα Gmail λογαριασμό; Κάποιοι τυχεροί που διέθεταν Gmail (δεν ξέρω πως) είχαν 5 διαθέσιμες προσκλήσεις και τις μοίραζαν με πολλή προσοχή και μόνο σε καλούς φίλους. Όποιοι θυμούνται δεν υπήρχε η δυνατότητα δημιουργίας παρά μόνο αν λάμβανες πρόσκληση από κάποιον που ήδη είχε. Μετά από λίγο και αφού είχες λάβει την πρόσκληση εμφανιζόταν και σε εσένα η δυνατότητα να προσκαλέσεις 5 τυχερούς φίλους σου! Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί πως σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα θα ισοπέδωνε email υπηρεσίες όπως τα Hotmail, Yahoo AOL κι άλλα. Από τότε πέρασαν 10 χρόνια και πλέον το Gmail είναι το πιο επιτυχημένο email service στον κόσμο. Τι το έκανε τόσο επιτυχημένο; Νομίζω ο κυριότερος λόγος ήταν το 1GB χώρο που προσέφερε στον χρήστη το οποίο μάλιστα αν θυμόσαστε αυξανόταν κάθε μέρα. Ίσως τώρα να μη μας φαίνεται πολύ το 1GB αλλά τότε και με δεδομένο ότι οι άλλοι έδιναν 50MB, ήταν πραγματικά απίστευτο. Όσοι είχαν Gmail λογαριασμό ένοιωθαν ότι ανήκουν σε μια elite και 10 χρόνια μετά, το Gmail είναι ένα σύμβολο και κάτι περισσότερο από ένα email account. Είναι η δεύτερη σημαντικότερη υπηρεσία της Google ανάμεσα στη μηχανή αναζήτησης και το Android. Ήταν ο πρόδρομος άλλων σημαντικών υπηρεσιών όπως το Calendar, το Google+, το Drive και το YouTube.

Χρόνια πολλά Gmail!

Enhanced by Zemanta

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights