Αρχικη ΦΗΜΕΣ Samsung Galaxy S5 mini τον Ιούνιο;

Samsung Galaxy S5 mini τον Ιούνιο;

απο iGlobal

Μετά την επιτυχία του Samsung Galaxy S4 mini και τo trend που ακολουθούν και άλλοι κατασκευαστές, να παρουσιάζουν δηλαδή τις ναυαρχίδες τους σε mini διαστάσεις  όπως η HTC με το One και το One mini, το iPhone 5S και 5C το Sony Z1 και το compact, το ότι θα βγει Samsung Galaxy S5 mini είναι κάτι για το οποίο είμαστε σίγουροι.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε ακριβώς είναι το πότε και με τι θα εξοπλίζεται. Σύμφωνα με το Sammobile το Galaxy S5 mini θα φέρει οθόνη 4.5″ 720p, 1.5 GB ram, 2.100 mAh μπαταρία και 16GB εσωτερική μνήμη. Είναι πιθανό να έχει IP67 πιστοποίηση. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι αν θα έχει αισθητήρες heart rate και αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος. Τις επόμενες βδομάδες θα έχουμε νεότερα. Εμείς απλά να ευχηθούμε να έχει 2GB ram..

Εν αναμονή…

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights