Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Twitter: Νέοι τρόποι προβολής διαφημίσεων

Twitter: Νέοι τρόποι προβολής διαφημίσεων

απο Kostas Gliatiotis

Σε αναζήτηση νέων τρόπων προβολής διαφημίσεων φαίνεται πως βρίσκεται το Twitter σε μια προσπάθεια να αυξήσει τα έσοδα του αλλά και την προτίμηση των διαφημιστικών εταιρειών αντί του Facebook για την προβολή των προϊόντων τους.

Ο πιο “ενδιαφέρον” τρόπος από αυτούς, θα περιλαμβάνει την δυνατότητα κατεβάσματος μιας διαφημιζόμενης εφαρμογής μέσω του Twitter με τον χρήστη να μεταφέρεται στο κατάστημα εφαρμογών του λειτουργικού του και αφού ξεκινά το κατέβασμα της εφαρμογής θα επιστρέφει αυτόματα στο Twitter για να συνεχίσει την χρήση του. Η δυνατότητα αυτή υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό στην εφαρμογή του Facebook για Android και iOS συσκευές και σύμφωνα με αναλυτές έχει συμβάλει σε σημαντικό βαθμό στην αύξηση των εσόδων του.

Μια ακόμα λειτουργία θα προσφέρει την δυνατότητα συμμετοχής του χρήστη σε κάθε είδους διαγωνισμό ή έρευνα με την συμπλήρωση της διεύθυνσης e-mail του μέσα από την ίδια την εφαρμογή του Twitter, “προσφέροντας μεγαλύτερη ευκολία” σύμφωνα πάντα με την διοίκηση της εταιρείας.

Όλα αυτά σίγουρα δεν ακούγονται ευχάριστα για τους χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η λίστα των tweets τους να περιλαμβάνει ενοχλητικά μεγάλο αριθμό “προωθούμενων” tweets και διαφημίσεων. Μέχρι αυτή την στιγμή παραμένει άγνωστο αν το Twitter θα περιοριστεί στην προβολή μικρού αριθμού διαφημίσεων στο σύνολο των χρηστών, του εκμεταλλευόμενο τον μεγάλο αριθμό τους για να έχει σημαντικά κέρδη από αυτές ή αν θα επιλέξει να αναλύει ακόμα περισσότερο τις συνήθειες του κάθε χρήστη και να του παρουσιάζει μεγάλο αριθμό διαφημίσεων που “ταιριάζουν” περισσότερο στις δικές του προτιμήσεις.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights