Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy Ace Style: νέα “οικονομική” συσκευή

Samsung Galaxy Ace Style: νέα “οικονομική” συσκευή

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung ακολουθώντας πιστά την πολιτική που τη θέλει να παρουσιάζει συνεχώς νέες συσκευές στην προσπάθειά της να καλύψει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι του αγοραστικού κοινού, παρουσίασε το Galaxy Ace Style.

Η συσκευή αποτελεί το νεότερο μέλος της σειράς Galaxy Ace που απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε νεανικό κοινό που αναζητά μια συσκευή με “αξιοπρεπείς” δυνατότητες σε χαμηλή τιμή.

Το Galaxy Ace Style διαθέτει οθόνη 4 ιντσών ανάλυσης 800×480 pixels, δείχνοντας άμεσα πως πρόκειται για μια οικονομική συσκευή. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν έναν άγνωστης αρχιτεκτονικής επεξεργαστή δύο πυρήνων χρονισμένων στο 1.2GHz που συνοδεύονται από 512 MB μνήμης RAM και μια κάμερα με αισθητήρα 5 Mpixels. Παρόλο που τα τεχνικά της χαρακτηριστικά θεωρούνται “χαμηλών” επιδόσεων, η συσκευή θα κυκλοφορήσει με την 4.4.2 έκδοση του Android και πάνω σε αυτό θα βρίσκεται το ανανεωμένο TouchWiz Essence της Samsung που γνωρίσαμε πρώτα στο Galaxy S5 της εταιρείας.

galaxy-ace-style-in2mobile-body

Το Galaxy Ace Style θα γίνει άμεσα διαθέσιμο μέσα στον Απρίλιο με την τιμή πώλησής του να μην έχει ακόμα ανακοινωθεί. Με δεδομένα τα τεχνικά του χαρακτηριστικά όμως, καθώς και την σειρά συσκευών στην οποία ανήκει, θεωρούμε πως η τιμή του θα είναι ιδιαίτερα χαμηλή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights