Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Νέες κάρτες μνήμης SD και MicroSD

Samsung: Νέες κάρτες μνήμης SD και MicroSD

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε την κυκλοφορία μίας νέας σειράς βελτιωμένων SD και microSD καρτών, ιδανικών για χρήση σε συσκευές ψηφιακής απεικόνισης, αλλά και συσκευές κινητών τηλεφώνων. Οι νέες κάρτες είναι διαθέσιμες σε τρεις διαφορετικές σειρές τις PRO, EVO και Standard και σε  χωρητικότητες, από 4GB μέχρι 64GB. Ενώ οι κάρτες SD χρησιμοποιούνται συνήθως σε ψηφιακές κάμερες, DSLR και βιντεοκάμερες, οι κάρτες microSD χρησιμοποιούνται κυρίως σε smartphones και tablets, καθώς και σε συγκεκριμένες κάμερες και βιντεοκάμερες με υποδοχή microSD. Με τις προσφερόμενες επιλογές από πλευράς χωρητικότητας, η Samsung αποσκοπεί στο να καλύψει την ανάγκη αποθήκευσης μεγάλου όγκου δεδομένων. Με τις κάρτες μνήμης 64GB PRO, οι χρήστες μπορούν να εγγράψουν μέχρι και 670 λεπτά βίντεο Full HD (30fps) σε μικρές ψηφιακές κάμερες, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξουν ή να αντικαταστήσουν την κάρτα μνήμης. Οι κάρτες της σειράς PRO και EVO θα πρέπει να αναφέρουμε πως υποστηρίζουν το Ultra High Speed (UHS-I) Grade 1 και προσφέρουν ταχύτητες ανάγνωσης μέχρι 90MB το δευτερόλεπτο και εγγραφής έως 48MB το δευτερόλεπτο.

Ταυτόχρονα, για να εξασφαλίσει την αξιοπιστία των νέων καρτών μνήμης, η εταιρεία φρόντισε να κάνει τις νέες κάρτες αδιάβροχες αλλά και ανθεκτικές στη σκληρή χρήση. Σύμφωνα με την Samsung όλες οι νέες κάρτες μνήμης αντέχουν μέχρι και 24 ώρες σε θαλασσινό νερό. Επιπλέον μπορούν να αντέξουν το βάρος ενός οχήματος 1,9 τόνων ή σε πιο φυσιολογικές συνθήκες, το να τις πατήσει κανείς κατά λάθος ή να τους φερθεί «άσχημα» με οποιονδήποτε τρόπο στην καθημερινότητά του.

Η νέα σειρά καρτών μνήμης της Samsung διαθέτει ανανεωμένο design, αλλά και νέες χρωματικές επιλογές – ασημί για τις PRO, πορτοκαλί για τις EVO και μπλε για τις Standard.

samsung-evo-pro-sd-cards-in2mobile-body

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights