Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Carousel: Υπηρεσία διαχείρισης φωτογραφιών από το DropBox

Carousel: Υπηρεσία διαχείρισης φωτογραφιών από το DropBox

απο Kostas Gliatiotis

Το δημοφιλές για την παροχή Cloud χώρου αποθήκευσης DropBox παρουσίασε το Carousel. Η νέα υπηρεσία υπόσχεται να προσφέρει στους χρήστες της ένα “ενοποιημένο” τρόπο διαχείρισης αρχείων πολυμέσων όπως φωτογραφίες και βίντεο. Το Carousel είναι διαθέσιμο μέσω του www.carousel.com ενώ θα είναι δυνατή η χρήση του και σε Android και iOS συσκευές μέσω της ανάλογης εφαρμογής.

Το σημαντικό στοιχείο της νέας υπηρεσίας είναι, πως δεν έχει κανέναν περιορισμό στον αποθηκευτικό χώρο που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς για την αποθήκευση των φωτογραφιών του. Προσφέρει ταυτόχρονα τη δυνατότητα “ανταλλαγής” των αρχείων με άλλους χρήστες, όπως και τη δυνατότητα να επιλέγει ο χρήστης ποιοι θα έχουν πρόσβαση σε φωτογραφίες τις οποίες επιθυμεί να μοιραστεί. Σύμφωνα με τον Gentry Underwood, ιδρυτή του DropBox, η ανταλλαγή αρχείων μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω διεύθυνσης email και κινητού τηλεφώνου ακόμα και αν κάποιος δεν είναι χρήστης του DropBox. Τέλος να αναφέρουμε ότι σε αντίθεση τουλάχιστον με το email στις περισσότερες περιπτώσεις, το Carousel δε θέτει κάποιο περιορισμό στο μέγεθος των αρχείων που μοιράζονται οι χρήστες του, ακόμα και όταν αυτές αποστέλλονται μέσω email σε μη χρήστες της υπηρεσίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights