Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Συνεργασία με το Deezer στην Ευρώπη

Samsung: Συνεργασία με το Deezer στην Ευρώπη

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics Co. Ltd., ανακοίνωσε σήμερα τη συνεργασία της με το Deezer, μία από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες streaming μουσικής παγκοσμίως. Η συνεργασία αναμένεται να δώσει σημαντική ώθηση στην ποιότητα και τη διαθεσιμότητα μουσικού περιεχομένου σε όλες τις συσκευές της Samsung. Οι καταναλωτές επωφελούνται από τη μουσική βιβλιοθήκη του Deezer που διαθέτει περισσότερα από 30 εκατομμύρια τραγούδια, δωρεάν και χωρίς διαφημιστικά μηνύματα για έξι μήνες.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, περίπου το 1/3 (30%) των κατόχων smartphones χρησιμοποιεί τη συσκευή για on-line υπηρεσίες, κάτι που καθιστά το streaming περιεχομένου ως την ταχύτερα αναπτυσσόμενη περιοχή στην κατηγορία της ψηφιακής μουσικής. Το Deezer έχει 16 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες παγκοσμίως οι οποίοι ακούν κατά μέσο όρο 30-60 ώρες μουσικής το μήνα, ενώ είναι διαθέσιμο σε 182 χώρες. Οι ιδιοκτήτες του Galaxy S5 θα έχουν δωρεάν πρόσβαση για έξι μήνες στο Deezer Premium+, το οποίο προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του Deezer, online ή offline σε πολλαπλές συσκευές, καθώς και αποκλειστικό περιεχόμενο χωρίς διαφημίσεις.

Για να επωφεληθούν της προσφοράς οι ιδιοκτήτες του Galaxy S5 το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να εγγραφούν στην υπηρεσία με χρήση του Samsung Account τους. Κατά την εγγραφή στη δοκιμαστική έκδοση του Deezer Premium+ με διάρκεια έξι μηνών, οι καταναλωτές θα πρέπει να εισάγουν στοιχεία πληρωμής. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν για τη χρέωση της υπηρεσίας μόλις λήξει η περίοδος των έξι μηνών. Θα πρέπει εδώ να τονίσουμε πως δεν υπάρχει δέσμευση με συμβόλαιο και οι καταναλωτές μπορούν να διακόψουν τη συνδρομή στην υπηρεσία ανά πάσα στιγμή.

deezer-samsung-in2mobile-body

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights