Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Paypal: Διαθέσιμες οι πληρωμές με δακτυλικό αποτύπωμα για το Galaxy S5

Paypal: Διαθέσιμες οι πληρωμές με δακτυλικό αποτύπωμα για το Galaxy S5

απο iGlobal

Η Paypal ανακοίνωσε την δυνατότητα πληρωμών για τους χρήστες του Samsung Galaxy S5 που θα διασφαλίζονται με την χρήση δακτυλικού αποτυπώματος που προσφέρει η συσκευή. Χρησιμοποιώντας αυτή την λειτουργία ο χρήστης μπορεί απρόσκοπτα και με ασφάλεια να πραγματοποιεί τις online συναλλαγές του σε όλα τα online shops που υποστηρίζουν την υπηρεσία.

Το flagship της Samsung είναι η πρώτη συσκευή που ενσωμάτωσε το FIDO (authentication standard) το οποίο δημιουργήθηκε και εξελίχθηκε από εταιρίες κολοσσούς όπως η Google, Microsoft, MasterCard και η Lenovo. Επίσης η Paypal έχει λανσάρει εφαρμογές που επιτρέπουν στα Galaxy Gear 2, Gear Neo, Gear Fit και τους χρήστες τους να ελέγχουν την κίνηση του Paypal λογαριασμού τους, να λαμβάνουν ειδοποιήσεις πληρωμών, ακόμα και να πραγματοποιούν πληρωμές από το Wearable που θα έχουν στον καρπό τους!

Στα παρακάτω βίντεο δείτε όλες τις λεπτομέρειες:

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights