Αρχικη APPS / GAMES Google Hangouts: Συνομιλίες και SMS σε μια λίστα

Google Hangouts: Συνομιλίες και SMS σε μια λίστα

απο Kostas Gliatiotis

Πριν μερικούς μήνες η Google προσέθεσε την δυνατότητα να διαχειρίζεται ο χρήστης τα γραπτά του μηνύματα, εκτός από τις συνομιλίες μέσω του Hangouts, με άλλους χρήστες των υπηρεσιών της εταιρείας. Η συγκεκριμένη δυνατότητα εμφανίστηκε ταυτόχρονα με την κυκλοφορία της 4.4.2 kitkat έκδοσης του Android που επιτρέπει την επιλογή από τον χρήστη της εφαρμογής που θα διαχειρίζεται τα γραπτά του μηνύματα. Στην συνέχεια προχώρησε ένα ακόμα βήμα, αφαιρόντας εντελώς απο το Nexus 5 την εφαρμογή των γραπτών μηνυμάτων αφήνοντας στον χρήστη σαν μοναδική επιλογή την χρήση του Hangouts ή κάποιας τρίτης εφαρμογής. Ένα από τα παράπονα των χρηστών για την συγκεκριμένη επιλογή της Google ήταν ότι η εφαρμογή παρουσίαζε σε δύο ξεχωριστές συνομιλίες τα γραπτά μηνύματα και την συνομιλία μέσω του Hangouts ακόμα και όταν ήταν και οι δύο αφορούσαν τον ίδιο συνομιλητή.

Σε αυτό το σοβαρό πρόβλημα έρχεται να δώσει λύση η Google με την έκδοση 2.1 της εφαρμογής του Hangout για Android συσκευές. Η νέα έκδοση θα εμφανίζει ενοποιημένη την συνομιλία με κάθε επαφή, άσχετα με το μέσο από το οποίο πραγματοποιειταί. Ο διαχωρισμός των γραπτών μηνυμάτων από τις συνομιλίες μέσω του Hangouts θα γίνεται με την παρουσίαση των μηνυμάτων με διαφορετικό χρώμα. Υπάρχει ταυτόχρονα η δυνατότητα “διαχωρισμού” των συνομιλιών ενώ και στην αναζήτηση των επαφών θα υπάρχει δυνατότητα ομαδοποίησης των επαφών ανάλογα με τον τρόπο που επικοινωνεί μαζί τους ο χρήστης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights