Αρχικη ΦΗΜΕΣ Samsung: Διαφορετικό σχέδιο και κυρτή οθόνη στο Galaxy Note 4

Samsung: Διαφορετικό σχέδιο και κυρτή οθόνη στο Galaxy Note 4

απο Kostas Gliatiotis

Σύμφωνα με δηλώσεις του Yoon Han-kil αντιπρόεδρου του τμήματος “στρατηγικής” σχεδιασμού της Samsung, στο άμεσο μέλλον πρόκειται να δούμε σημαντικές αλλαγές στην σχεδιαστική φιλοσοφία των συσκευών της εταιρείας. Σε μια δήλωση με την οποία ταυτόχρονα αναγνωρίζει την στασιμότητα που υπάρχει στην αγορά των ακριβών συσκευών ο κύριος Yoon Han-kil δήλωσε:

Ο απώτερος μας στόχος είναι η δημιουργία συσκευών που οι χρήστες τους πραγματικά θα … εμπνέονται να χρησιμοποιούν. Με αυτόν τον τρόπο θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τη στασιμότητα στην αγορά Premium συσκευών

Για την επόμενη γενιά του Galaxy Note περιορίστηκε να αναφέρει, πως η συσκευή θα διαθέτει νέο “σχέδιο”. Με τις συσκευές που διαθέτουν οθόνη αφής να μην αφήνουν συνήθως ιδιαίτερα περιθώρια… πρωτοτυπίας στον σχεδιασμό τους λόγω της ύπαρξης της οθόνης. Ένα λογικό συμπέρασμα που βγαίνει από την δήλωση αυτή είναι πως το Galaxy Note 4 πιθανόν να διαθέτει οθόνη που θα ξεχωρίζει με κάποιον τρόπο από τα συνηθισμένα. Πριν από περίπου ένα χρόνο η Samsung είχε παρουσιάσει μια πρωτότυπη συσκευή της οποίας η οθόνη ήταν κυρτή από την δεξιά της πλευρά και ακολουθούσε την καμπύλη της συσκευής, έχοντας την δυνατότητα να παρουσιάσει πληροφορίες σε αυτό της το κομμάτι.

youm-screen-in2mobile-body

Η τεχνολογία των “εύκαμπτων” οθονών βρήκε τελικά τον δρόμο για την αγορά σε δύο μάλλον “περίεργες” συσκευές, το Galaxy Round της Samsung και το G Flex της LG και με τις δύο συσκευές να διαθέτουν μια πλήρως κυρτή στο κέντρο της οθόνη.

galaxy-round-in2mobile-body

Με δεδομένη λοιπόν την ύπαρξη συσκευής της Samsung με την συγκεκριμένη σχεδιαστική διαφορά, οι δηλώσεις του κυρίου Yoon Han-kil πιθανότατα δεν αναφέρονταν στην συγκεκριμένη αλλαγή. 

Σύμφωνα με μια αίτηση για καταχώρηση “πατέντας” εκ μέρους της Samsung που δείχνει μια συσκευή με κυρτή οθόνη και στις δύο πλευρές της συσκευής και σε συνδυασμό με την συγκεκριμένη δήλωση, οι πιθανότητες το Galaxy Note 4 να διαθέτει οθόνη της συγκεκριμένης τεχνολογίας είναι αρκετές.

galaxy-note-4-in2mobile-body-2

 

Το μόνο που απομένει είναι να μάθουμε εάν η Samsung έχει την δυνατότητα να κατασκευάσει κυρτές οθόνες με ανάλυση μεγαλύτερη από 1920×1080 pixels αφού είναι μάλλον σίγουρο πως το επόμενο Galaxy Note θα είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας που θα διαθέτει οθόνη ανάλυσης 2560×1440 pixels.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights