Αρχικη ΦΗΜΕΣ Samsung Galaxy K (Galaxy S5 Zoom): Διέρρευσαν φωτογραφίες

Samsung Galaxy K (Galaxy S5 Zoom): Διέρρευσαν φωτογραφίες

απο iGlobal

Μετά το περσινό Galaxy S4 Zoom η Samsung ετοιμάζει την διάδοχη κατάσταση, το Samsung Galaxy K ή πιθανόν Galaxy S5 Zoom. Όπως και να λέγεται, από της φωτογραφίες που διέρρευσαν φαίνεται όμορφο αν αναλογιστεί κανείς πως εκτός από Smartphone είναι και μια πολύ καλή compact φωτογραφική μηχανή.

Δεν υπάρχουν φωτογραφίες από το πίσω μέρος της συσκευής, της οθόνης δηλαδή, αλλά βλέπουμε την συσκευή από μπροστά με τον φακό σε πλείρη ανάπτυξη. Θα συμφωνήσετε πως είναι καλύτερα σχεδιασμένη αυτή η συσκευή σε σχέση με αυτή που αντικαθιστά, αν και η διάφανη θήκη με την οποία φωτογραφήθηκε αλλοιώνει κάπως το σχέδιο.

Σας έχουμε και τα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy K:

  • 4.8-inch Super AMOLED 720p display
  • Samsung Exynos 5 5260 hexa-core processor
  • 2GB of RAM
  • 20-megapixel camera με 10x οπτικό zoom και Xenon flash
  • 2-megapixel front-facing camera
  • Android 4.4.2 KitKat.

Αξιοπρεπέστατο αν μη τι άλλο. Μόλις ανακοινωθεί θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες.

 

galaxy-k- in2mobile.gr

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights