Αρχικη APPS / GAMES WhatsApp: 500 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες

WhatsApp: 500 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες

απο iGlobal

Το WhatsApp ανακοίνωσε ότι επιτεύχθηκε ο στόχος των 500 εκατομμυρίων χρηστών που είχε τεθεί. Τους τελευταίους μήνες η εταιρία είδε να ενεργοποιούν την υπηρεσίας εκατοντάδες χιλιάδες νέοι χρήστες από χώρες όπως η Βραζιλία η Ινδία το Μεξικό και η Ρωσία. Μέτρησαν επίσης ότι οι υπάρχοντες χρήστες ανταλλάσσουν καθημερινά 700 εκατομμύρια φωτογραφίες και 100 εκατομμύρια videos! Δεν ήταν κοθόλου τυχαία η επιλογή των ανθρώπων του Facebook να αγοράσουν το WhatsApp πληρώνοντας σχεδόν 20 δις.

Τέλος γνωστοποίησε ότι αναμένονται νέες ενδιαφέρουσες λειτουργίες σύντομα. Ελπίζουμε να είναι η πραγματοποίηση κλήσεων, κάτι το οποίο προ αναγγέλθηκε στη Βαρκελώνη και σας είχαμε γράψει σχετικά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights