Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy K zoom: Smartphone και Φωτογραφική μηχανή

Samsung Galaxy K zoom: Smartphone και Φωτογραφική μηχανή

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung ανακοίνωσε σήμερα το Samsung Galaxy zoom που συνδυάζει ένα Galaxy smartphone  με φωτογραφική μηχανή σε μια συσκευή. Διαθέτει premium σχεδιασμό, προσφέροντας στους χρήστες λειτουργίες κινητού τηλεφώνου και τη δυνατότητα να βγάζουν φωτογραφίες επαγγελματικής ποιότητας σε μία συσκευή. Το πίσω μέρος της συσκευής θυμίζει με το υλικό κατασκευής του το Galaxy S5, την κορυφαία συσκευή της εταιρείας.

Το Galaxy K zoom προσφέρει οπτικό ζουμ 10σε ένα ιδιαίτερα λεπτό και κομψό σώμα, αλλά και αισθητήρα ανάλυσης 20.7 megapixel BSI CMOS  και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Φυσικά διαθέτει Xenon Flash μια από τις σημαντικότερες διαφορές που συναντά κανείς σε φωτογραφική μηχανή συγκριτικά με ένα κινητό τηλέφωνο.

Galaxy-K-zoom-in2mobile-camera

Το Galaxy K Zoom διαθέτει AF/AE Separation (Auto Focus/ Auto Exposure Separation) και με την λειτουργία Pro Suggest προσφέρει 5 βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις φίλτρου, λειτουργία Object tracking για λήψεις κινούμενων αντικειμένων.

Η «κινητή» πλευρά του τώρα χρησιμοποιεί επεξεργαστή Exynos 5260 με συνολικά 6 επεξεργαστές. Οι δύο από αυτούς είναι αρχιτεκτονικής A-15 της ARM, χρονισμένοι στο 1.7 GHz και οι 4 «οικονομικοί» αρχιτεκτονικής A-7 χρονισμένοι στο 1.3 GHz. Η κάρτα γραφικών είναι η Mali-T624 της ARΜ και αυτή με την σειρά της ενώ το σύνολο ολοκληρώνου 2 GB μνήμης RAM. Το λειτουργικό σύστημα όπως είναι μάλλον αναμενόμενο είναι το Android της Google στην 4.4.2 Kit Kat έκδοση του, και το γραφικό περιβάλλον της εταιρείας που χρησιμοποιείται και στα κινητά της τηλέφωνα. Εξαίρεση αποτελεί φυσικά η διαφορετική εφαρμογή της κάμερας που αναλαμβάνει να εκμεταλευτεί τις ξεχωριστές φωτογραφικές δυνατότητες της συσκευής. Επιπλέον προσφέρει όλες τις λειτουργίες ενός Smartphone της εταιρείας, όπως το Ultra Power Saving Mode που περιορίζει την κατανάλωση της μπαταρίας, το S Health Lite καθώς και την εφαρμογή Studio app, που δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να επεξεργαστούν τις φωτογραφίες και τα βίντεό τους.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights