Αρχικη ΦΗΜΕΣ LG G3: Εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά
lg-g3-gsmarena-featured-image

LG G3: Εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά

απο Kostas Gliatiotis

Σύμφωνα με το δημοφιλές GSMARENA η LG πρόκειται να παρουσιάσει σύντομα τον αντικαταστάτη του δημοφιλούς G2 με την όχι ιδιαίτερα εμπνευσμένη ονομασία … LG G3.

Πέρα από  την ονομασία του όμως η συσκευή φαίνεται πως διαθέτει εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και ανανεωμένο σχεδιασμό που παρόλα αυτά διατηρεί τα στοιχεία εκείνα που έκαναν τον προκάτοχο της δημοφιλή. Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που έφτασε στο GSMARENA το LG G3 διατηρεί τα πλήκτρα στο πίσω μέρος του αλλάζοντας το σχεδιασμό τους.

Το LG G3 σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες θα διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών με την εντυπωσιακή ανάλυση των 2560×1440 pixels. Εάν η LG καταφέρει να παρουσιάσει σύντομα την συσκευή θα είναι η πρώτη εταιρεία που κάνει στην αγορά διαθέσιμη συσκευή με οθόνη αυτής της ανάλυσης. Ο επεξεργαστής του προς το παρόν είναι γνωστό μόνο ότι θα “τρέχει” τους τέσσερις πυρήνες του στα 2.5 GHz χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποιος ακριβώς θα είναι. Με δεδομένη την συχνότητα αυτή πάντως μπορούμε να υποθέσουμε πως θα είναι είτε ο SnapDragon 801 είτε ο ακόμα καλύτερος αλλά ακόμα στο στάδιο του πρωτοτύπου SnapDragon 805 της Qualcomm. Το “ασυνήθιστο” στοιχείο είναι πως η μνήμη RAM της συσκευής θα είναι διαφορετική ανάλογα με τον διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο. Έτσι η έκδοση με 16GB αποθηκευτικού χώρου θα διαθέτει 2GB μνήμης RAM με αυτή των 32GB να διαθέτει 3GB. Δεν γνωρίζουμε ακόμα γιατί συμβαίνει αυτό ούτε εάν τελικά στην πράξη θα επαληθευθεί η συγκεκριμένη πληροφορία. Σε ότι αφορά την κάμερα του LG G3, η ανάλυση του αισθητήρα της θα παραμείνει στα 13 Mpixels ενώ ο οπτικός σταθεροποιητής εικόνας του προκατόχου του έχει βελτιωθεί και φέρει πλέον την εμπορική ονομασία OIS+

Δεν έχουμε λοιπόν παρά να περιμένουμε μέχρι τον Ιούνιο οπότε και φημολογείται πως η εταιρεία θα παρουσιάσει και επίσημα το LG G3 ώστε να μάθουμε και επίσημα το σύνολο των χαρακτηριστικών του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights