Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Samsung Wireless Audio Multiroom
samsun-wireless-audio-multiroom-in2mobile-featured-image

Samsung Wireless Audio Multiroom

απο Kostas Gliatiotis

Ένα ενδιαφέρον για τους λάτρεις της μουσικής νέο “σετ” ηχείων παρουσίασε σήμερα η Samsung. Πρόκειται για το Wireless Audio Multiroom, ένα “σετ” δύο ηχείων σε ένα ασύρματης σύνδεσης σύνολο. Το Wireless Audio Multiroom συνδέεται μέσω wi-fi με τις υπόλοιπες συσκευές του χρήστη είτε αυτή είναι μια τηλεόραση είτε το κινητό του τηλέφωνο και το Tablet. Μάλιστα ο χρήστης μπορεί αν το επιθυμεί, να χρησιμοποιεί περισσότερα από ένα “σετ” ηχείων σε διαφορετικά δωμάτια και να επιλέγει αν αυτά θα αναπαράγουν όλα την ίδια μουσική ή το καθένα ξεχωριστή.

Η σύνδεση τους με κινητό τηλέφωνο ή Tablet πραγματοποιείται ιδιαίτερα εύκολα με την χρήση του NFC και ο χρήστης μπορεί στην συνέχεια να διαχειρίζεται την μουσική του συλλογή από το κινητό του. Η επιλογή της έντασης του ήχου γίνεται από το ίδιο το ηχείο και υποστηρίζεται φυσικά η επιλογή διαφορετικής έντασης σε κάθε “σετ” ηχείων. Το Wireless Audio Multiroom μπορεί να τοποθετηθεί οριζόντια ή κάθετα ενώ παρέχεται φυσικά και η δυνατότητα να τα “κρεμάσει” ο χρήστης στον τοίχο.

samsung-wireless-audio-multiroom-in2mobile-body

 

Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του Samsung Wireless Audio Multiroom είναι τα εξής:

–       Σύστημα τύπου Multiroom 2.1 καναλιών

–       Multiroom link

–       Multiroom Play

–       Internet ραδιόφωνο

–       NFC

–       ΕνσωματωμένοWi-Fi (Dual Band)

–       Stereo Pairing

–       TV Sound connect

–      Bluetooth

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights