Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Samsung NX3000: Ρετρό σχεδιασμός απόδοση και συνδεσιμότητα
samsung-nx3000-in2mobile-featured-image

Samsung NX3000: Ρετρό σχεδιασμός απόδοση και συνδεσιμότητα

απο alpha

Η ΝΧ3000 είναι η τελευταία προσθήκη στη σειρά compact φωτογραφικών μηχανών NX της Samsung. Με προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και ρετρό σχεδιασμό, η ΝΧ3000 αποτελεί την ιδανική επιλογή για εκείνους που αγαπούν τη φωτογραφία και θέλουν μία κομψή συσκευή για φωτογραφίες με υψηλή ευκρίνεια.

Η Samsung ΝΧ3000 διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 20.3 MPAPSCCMOS, ταχύτητα κλείστρου 1/4000 s συνεχούς λήψης έως 5 καρέ το δευτερόλεπτο, για φωτογραφίες με απόλυτη ευκρίνεια, οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε. Διαθέτει αναστρεφόμενη οθόνη τριών ιντσών με λειτουργία WinkShot. Απλά ανοίγοντας την οθόνη, τοποθετώντας στο πλαίσιο ένα πρόσωπο και κλείνοντας το μάτι, η NX3000 ενεργοποιείται και βγάζει φωτογραφία.

samsung-nx3000-in2mobile-rotating-screen

Όπως και οι υπόλοιπες SMART φωτογραφικές μηχανές της Samsung, η ΝΧ3000 διαθέτει τη λειτουργία Tag & Go που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να μοιραστεί εύκολα και άμεσα τις φωτογραφίες μέσω Wi-Fi ή NFC. Προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης με κινητά τηλέφωνα της εταιρείας και την χρήση εφαρμογών όπως οι Photo Beam, Remote View finder Pro και Mobile Link.

Η Samsung NX3000 θα είναι διαθέσιμη σε λευκό, μαύρο και καφέ χρώμα μαζί με το νέο compact φακό της Samsung 16-50mm F3.5-5.6 Power Zoom ED με Οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Ο φακός αυτός δίνει τη δυνατότητα για εύκολη και άνετη φωτογράφιση. Επιπλέον, με τον συγκεκριμένο φακό οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν τη λειτουργία ζουμ της φωτογραφικής μηχανής από το κινητό τους τηλέφωνο μέσω του Remote View finder Pro, για ακόμα μεγαλύτερη δημιουργικότητα.

samsung-nx3000-in2mobile-white-color

samsung-nx3000-in2mobile-brown-color

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights