Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG: Τρία νέα G Pad σε 7, 8 και 10.1 ίντσες
lg-g-pad-in2mobile-featured-image

LG: Τρία νέα G Pad σε 7, 8 και 10.1 ίντσες

απο alpha

Με έναν μάλλον ασυνήθιστο τρόπο παρουσίασε σήμερα η LG τρία νέα Tablet της σειράς G Pad με την διαγώνιο της οθόνης τους να είναι στις 7, 8 και 10.1 ίντσες. Το ασυνήθιστο είναι πως η εταιρεία παρουσίασε μόνο φωτογραφίες των νέων Tablet χωρίς να κάνει γνωστά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους, τα οποία και θα ανακοινώσει… αύριο, κατά τη διάρκεια της έκθεσης MedPi 2014 που θα πραγματοποιηθεί στο Μονακό.

Το μόνο που έκανε γνωστό η LG είναι πως τα τρία νέα G Pad θα κυκλοφορήσουν με το τελευταίο Optimus UI, το γραφικό περιβάλλον που έχει σχεδιάσει η LG για το Android της Google και χρησιμοποιεί ήδη στα κινητά της τηλέφωνα.

Ο κύριος Jong-seok Park, διευθύνων σύμβουλος του τμήματος φορητών συσκευών της LG δήλωσε πως, “οι χρήστες θέλουν μεγαλύτερη ελευθερία επιλογής στο μέγεθος των συσκευών χωρίς να θυσιάζουν τη φορητότητά τους” . Η συγκεκριμένη δήλωση φανταζόμαστε πως δεν αφορά στην έκδοση των 10.1 ιντσών. Η παρουσίαση της έκδοσης με την οθόνη των 10.1 ιντσών δημιουργεί επιπλέον ενδιαφέρον αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως σε αυτό το Tablet θα βασιστεί η επόμενη έκδοση του Nexus 10, του Tablet της Google με διαγώνιο οθόνης 10 ίντσες. Η μέχρι σήμερα παράδοση θέλει την LG να κατασκευάζει τις περισσότερες Nexus συσκευές της Google που σε μεγάλο βαθμό βασίζονται στην εκάστοτε κορυφαία συσκευή της ίδιας της LG. Για παράδειγμα το Nexus 5 βασίζεται στο G2 της εταιρείας με αποτέλεσμα πολλοί να θεωρούν πως το επόμενο Nexus Tablet με οθόνη 10 ιντσών θα είναι βασισμένο σε ανάλογο Tablet της LG. 

Αναμένουμε λοιπόν αύριο την αναλυτικότερη παρουσίαση των τριών νέων Tablet της LG.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights