Αρχικη ΦΗΜΕΣ LG G3: Επίσημο βίντεο με σύντομη εμφάνιση της συσκευής
lg-logo-in2mobile-featured-image

LG G3: Επίσημο βίντεο με σύντομη εμφάνιση της συσκευής

απο iGlobal

Η LG φαίνεται ότι δυσκολεύεται ιδιαίτερα να κρατήσει “μυστική” την εμφάνιση και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της επόμενης κορυφαίας της συσκευής, του LG G3. Σίγουρα η εταιρεία θα ήθελε το βίντεο που έδωσε σήμερα στην κυκλοφορία και παρουσιάζει τη συσκευή για μερικά δευτερόλεπτα, να είναι και η πρώτη εμφάνισή της αλλά αυτό είναι πλέον αδύνατον.

Στο συγκεκριμένο βίντεο η εταιρεία παρουσιάζει τα κυριότερα γνωρίσματα της νέας συσκευής έστω και για μερικά δευτερόλεπτα το καθένα. Αρχικά κάνει ξεκάθαρη αναφορά στην μεταλλική, τουλάχιστον σε εμφάνιση κατασκευή. Στη συνέχεια παρουσιάζει την κάμερα, δείχνοντας πως αυτή θα έχει για μια ακόμα φορά οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Τα πλήκτρα στο πίσω μέρος της συσκευής κάνουν κι αυτά μια σύντομη εμφάνιση αν και για να είμαστε ειλικρινείς αποτελούν και το μόνο χαρακτηριστικό που ήταν σχεδόν βέβαιο πως θα υπάρχει στο LG G3.

Στο τέλος του βίντεο φαίνεται στην οθόνη της συσκευής η ημερομηνία και η ώρα που θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της απο την LG. Στις 27 Μαΐου λοιπόν, στις 6 το απόγευμα, η εταιρεία θα διοργανώσει το ανάλογο event στο Λονδίνο και θα αποκαλύψει τελικά και επίσημα το LG G3. Σε ακριβώς δύο εβδομάδες από σήμερα θα γνωρίσουμε λοιπόν το LG G3 που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αναμένεται να συνεχίσει την ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία του προκατόχου του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights