Αρχικη ΦΗΜΕΣ LG Uni8: Συσκευή με Windows Phone 8.1
lg-uni8-in2mobile-featured-image

LG Uni8: Συσκευή με Windows Phone 8.1

απο iGlobal

Η LG ήταν από τις πρώτες εταιρείες που επέλεξαν να κατασκευάσουν συσκευή με το λειτουργικό σύστημα της Microsoft όταν παρουσιάστηκε αρχικά η έκδοση 7 των Windows Phone. Στη συνέχεια όμως, όπως και πολλοί άλλοι κατασκευαστές, έχασε το ενδιαφέρον της αφού την εποχή εκείνη το λειτουργικό σύστημα της Microsoft υπολειπόταν σημαντικά σε δυνατότητες και σχεδιασμό απο τον ανταγωνισμό του Android και του iOS. Φαίνεται όμως πως η έκδοση 8.1 των Windows Phone είναι αρκετά ενδιαφέρουσα ώστε να κάνει την εταιρεία να “ασχοληθεί” και πάλι με αυτή.

Ο γνωστός πλέον για τις διαρροές του λογαριασμός του Twitter @evLeaks, δημοσίευσε μια φωτογραφία που δείχνει μια Windows Phone συσκευή κατασκευασμένη από την LG. Μια φωτογραφία από μόνη της ευτυχώς σε αυτή την περίπτωση μπορεί να μας παρέχει αρκετές πληροφορίες. Αρχικά τα εικονίδια της οθόνης αναμονής φαίνεται να έχουν επιλέξιμη εμφάνιση στο background τους, κάτι που κάνει ξεκάθαρο πως η συσκευή “τρέχει” τα Windows Phone 8.1 αφού η έκδοση αυτή εισάγει στο λειτουργικό σύστημα το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.

Η φωτογραφία δείχνει επίσης πως η συσκευή θα ακολουθεί την τάση της εταιρείας να διατηρεί το πλαίσιο γύρω από την οθόνη σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Τέλος με δεδομένους τους περιορισμούς που θέτει η Microsoft στους κατασκευαστές των συσκευών σε ό,τι αφορά το Hardware που αυτοί χρησιμοποιούν, είναι μάλλον σίγουρο πως το Uni8 θα βασίζεται στον SnapDragon 800 της Qualcomm και θα διαθέτει οθόνη ανάλυσης 1080p

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights