Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy Tab S: Στις 12 Ιουνίου η επίσημη παρουσίασή τους
samsung-galaxy-tab-s-in2mobile-featured-image

Galaxy Tab S: Στις 12 Ιουνίου η επίσημη παρουσίασή τους

απο iGlobal

Μετά τη διαρροή των τεχνικών τους χαρακτηριστικών και την εμφάνιση της έκδοσης των 10.5 ιντσών σε φωτογραφίες είναι πλέον γνωστό και το πότε θα παρουσιαστεί στην αγορά η νέα σειρά Tablet της Samsung.

Σύμφωνα με δηλώσεις του J.K. Shin, Προέδρου της Samsung Mobile, η εταιρεία πρόκειται να παρουσίασει μια νέα σειρά απο Tablets στη Νέα Υόρκη στις 12 Ιουνίου.

Η νέα αυτή σειρά  Tablets θα κάνει χρήση οθονών τεχνολογίας SUPER AMOLED, με τη Samsung να έχει στο παρελθόν παρουσίασει μόνο άλλο ένα Tablet με οθόνη της συγκεκριμένης τεχνολογίας, το Galaxy Tab 7.7 που δεν έτυχε ιδιαίτερης αποδοχής απο την αγορά, κυρίως λόγω της υψηλής τιμής πώλησής του.

Όπως όλα δείχνουν η σειρά Galaxy Tab S  θα τοποθετηθεί στην “κορυφή” των Tablet της εταιρείας, πάνω από τα Galaxy Note και τα Galaxy Tab με κύρια διαφορά τους φυσικά την οθόνη.

Σημείωση Συντάκτη:

Αν οι πληροφορίες επαληθευθούν, η σειρά των Galaxy Tab S θα “σηματοδοτήσει” την επιστροφή της Samsung στη χρήση δικών της επεξεργαστών και το τέλος της “εξάρτησής” της από την Qualcomm για την παροχή επεξεργαστών στις LTE εκδόσεις των συσκευών της. Πέρα από την προσωπική μου προτίμηση στους Exynos επεξεργαστές, το όφελος για τον ανταγωνισμό από τη συρρίκνωση του μονοπωλίου της Qualcomm είναι δεδομένο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights