Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC: Ανακοίνωσε το One Mini 2
htc-one-mini2

HTC: Ανακοίνωσε το One Mini 2

απο alpha

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, η HTC παρουσίασε την μικρότερη και πιο οικονομική έκδοση του One, με το αναμενόμενο όνομα One Mini 2. Η συσκευή ακολουθεί τον γνώριμο σχεδιασμό που εμφανίστηκε πρώτη φορά με το αρχικό One. Με το One Mini 2 η HTC θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την καλή εντύπωση που έχει κάνει το One (M8) και να κερδίσει το αγοραστικό κοινό που θέλει μια συσκευή μικρότερων διαστάσεων.

Με την οθόνη των 4.5 ιντσών φαίνεται ότι αυτός ο στόχος επιτυγχάνεται καθώς το smartphone είναι σαφώς πιο εύκολο να χρησιμοποιηθεί με το ένα χέρι. Πιθανότατα θα έχει και σαφώς χαμηλότερο κόστος, αν και δεν υπάρχουν πληροφορίες για την τιμή του ακόμα. Αυτό φαίνεται από τα χαρακτηριστικά του καθώς σε όλους τους τομείς έχει επιλεχθεί hardware σαφώς χαμηλότερων επιδόσεων από το One (M8). Συγκεκριμένα, ο επεξεργαστής είναι ένας quad-core SnapDragon 400 στα 1.2GHz, με 1GB RAM και o αποθηκευτικός χώρος είναι 16GB. Υπάρχει θύρα microSD, η οθόνη έχει ανάλυση 720p και η μπαταρία έχει χωρητικότητα 2100mAh.

Μια σημαντική διαφορά συγκριτικά με τον “μεγάλο αδελφό” είναι η έλλειψη της βοηθητικής δεύτερης κάμερας και της τεχνολογίας Ultrapixel. Αντίθετα έχει επιλεχθεί μια συμβατική κάμερα 13MP, επίσης για λόγους μέιωσης του κόστους. Υπάρχουν όμως τα δύο ηχεία και μία κάμερα 5MP στο εμπρόσθιο μέρος. To One Mini 2 βασίζεται στο Android 4.4 με το περιβάλλον Sense 6 της HTC και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο στην Ευρώπη στα 3 χρώματα που παράγεται και το One (M8).

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights