Αρχικη APPS / GAMES WhatsApp: Αφαιρέθηκε απο το Windows Phone Store

WhatsApp: Αφαιρέθηκε απο το Windows Phone Store

απο Kostas Gliatiotis

Η δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων αφαιρέθηκε προσωρινά από το Windows Phone Store, το κατάστημα εφαρμογών της Microsoft για Windows Phone συσκευές.

Σύμφωνα με το ίδιο το WhatsApp, αυτό οφείλεται σε τεχνικά “θέματα” που υπήρχαν με την εφαρμογή και η εταιρεία εργάζεται για τη λύση τους μαζί με τη Microsoft ώστε να γίνει και πάλι διαθέσιμη το συντομότερο δυνατόν.

whatsapp-windows-phone-in2mobile-body

Οι χρήστες Windows Phone που έχουν ήδη εγκατεστημένη την εφαρμογή στις συσκευές τους μπορούν να συνεχίσουν να τη χρησιμοποιούν κανονικά. Προς το παρόν είναι αδύνατη η εγκατάστασή της μόνο σε νέες συσκευές, αφού ούτε το WhatsApp ούτε η Microsoft  έκαναν κάποια δήλωση που να “προτρέπει” όσους έχουν ήδη εγκατεστημένη την εφαρμογή να τη διαγράψουν από τη συσκευή τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights