Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Xiaomi: Παρουσίασε το πρώτο της tablet, το Mi Pad
Xiaomi Mi Pad

Xiaomi: Παρουσίασε το πρώτο της tablet, το Mi Pad

απο alpha

Επιβεβαιώνοντας της φήμες που είχαν κυκλοφορήσει πρόσφατα, η κινεζική Xiaomi παρουσίασε το πρώτο της tablet που ονομάζεται Mi Pad. Σχεδιαστικά υπάρχουν πολλές ομοιότητες με το iPad Mini της Apple, όπως η οθόνη που έχει λόγο διαστάσεων 4:3, ανάλυση 2048×1536 και διαγώνιο 7.9 ίντσες. Επίσης, τα πέντε χρώματα στα οποία θα είναι διαθέσιμο το Mi Pad, παραπέμπουν στο iPhone 5c.

H συσκευή είναι η πρώτη που βασίζεται στον επεξεργαστή K1 της nVidia και αναμένεται να έχει πολύ καλές επιδόσεις, ειδικά σε παιχνίδια, λόγω της αρχιτεκτονικής Kepler που έχει χρησιμοποιηθεί. Το Mi Pad έχει 2GB RAM και θα υπάρχουν μοντέλα με 16GB, 32GB ή 64GB αποθηκευτικού χώρου, που θα μπορεί να επεκταθεί με κάρτες microSD μέχρι 128GB. H κύρια κάμερα έχει ανάλυση 8MP, ενώ η δευτερεύουσα, που βρίσκεται στο εμπρόσθιο μέρος, έχει ανάλυση 5MP και η μπαταρία έχει χωρητικότητα 6700mAh.

Από πλευράς συνδεσιμότητας, το Mi Pad μπορεί να συνδεθεί μόνο σε δίκτυα Wi-Fi και όχι σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 3G/4G. To λειτουργικό που χρησιμοποιεί το tablet είναι το Android με το γνωστό περιβάλλον MIUI της Xiaomi. Το Mi Pad αναμένεται να είναι ιδιαίτερα οικονομικό καθώς οι τιμές που έχουν ανακοινωθεί ξεκινούν από τα $240 στην Κίνα, χωρίς όμως να έχει γίνει ακόμα γνωστό πόσο θα κοστίζει αλλού.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights