Αρχικη ΦΗΜΕΣ HTC One M8 Ace: Κατασκευασμένο από πλαστικό
htc-one-m8-ace-in2mobile-featured-image

HTC One M8 Ace: Κατασκευασμένο από πλαστικό

απο alpha

Η κινέζικη ιστοσελίδα ifanr  δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία μιας νέας φημολογούμενης έκδοσης του HTC One M8, με την όχι ιδιαίτερα “εμπνευσμένη” ονομασία HTC One M8 Ace.

Οι δύο σημαντικές διαφορές της νέας συσκευής σε σύγκριση με το HTC One M8, η αναλυτική παρουσίαση του οποίου δημοσιεύθηκε πριν μερικές ημέρες στο in2mobile.gr είναι η “καμπύλη” στο πίσω μέρος της συσκευής και κυρίως η κατασκευή του από… πλαστικό.

Φαίνεται λοιπόν πως το HTC One M8 Ace θα είναι μια “οικονομικότερη” έκδοση της ίδιας συσκευής με τη μείωση του κόστους να προέρχεται από τη χρήση του πλαστικού στην κατασκευή του. Ταυτόχρονα με τη σχεδιαστική αλλαγή και τη χρήση πλαστικού στην κατασκευή του, το HTC One M8 Ace δε θα διαθέτει και τις δύο κάμερες στο πίσω μέρος του όπως ο “ακριβότερος” αδερφός του. Η φωτογραφία δείχνει καθαρά την ύπαρξη μιας μόνο κάμερας χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστή η ανάλυση του αισθητήρα της.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής, θα περιλαμβάνουν οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p ενώ στο εσωτερικό της θα βρίσκεται ο SnapDragon 801 της Qualcomm που αυτή τη φορά θα έχει τους τέσσερις πυρήνες του χρονισμένους στα 2.5 GHz αντί για τα 2.3 GHz του HTC One M8.

Η “λογική” πίσω από τη δημιουργία του HTC One M8 Ace είναι η μείωση του κόστους κατασκευής του ώστε να γίνει δυνατή η πώλησή του σε τιμή χαμηλότερη από αυτή του HTC One M8, αλλά κυρίως από αυτή του Galaxy S5 της Samsung. Με τη συσκευή της Samsung να σημειώνει πολύ καλύτερη πορεία στην αγορά σε σχέση με το HTC One M8, η φημολογούμενη τιμή πώλησης του HTC One M8 Ace προς 480 δολάρια, δείχνει πως η εταιρεία αναζητά τρόπους να γίνει περισσότερο ανταγωνιστική.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα παρουσιάσει και επίσημα η HTC τη νέα συσκευή ούτε το σε ποιες χώρες θα κυκλοφορήσει.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights