Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG G3: 5.5″ οθόνη αλλά με λογικό form factor
lg-logo-in2mobile-featured-image

LG G3: 5.5″ οθόνη αλλά με λογικό form factor

απο iGlobal

Η LG με κάθε τρόπο προσπαθεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων μας για το νέο της flagship, το LG G3, πότε με έντεχνες διαρροές  και πότε με διάφορα teasing videos. Καλά κάνει μιας και ενδιαφερόμαστε όλοι πολύ για το G3. Να θυμίσουμε πως το G2 ήταν από τα αγαπημένα μας Android Smart phone την χρονιά που πέρασε και είναι λογικό να αδημονούμε για τον αντικαταστάτη. Ήδη τα πρώτα χαρακτηριστικά που διέρρευσαν μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Προσωπικά έχω ένα βίτσιο με τις οθόνες και ακόμα να κλείσω το στόμα μου βλέποντας κάποιο πρωτότυπο LG G3. Κάποιοι διαβάζοντας για τις 5.5 ίντσες της οθόνης του σίγουρα πανηγυρίζουν, άλλοι πάλι προβληματίζονται για το πόσο θα αυξηθεί το μέγεθος της συσκευής. Η LG… αφουγκράστηκε την ανησυχία αυτών που αναρωτιούνται για το αν θα μεγαλώσει η συσκευή μαζί με τις ίντσες και στο παρακάτω βίντεο τους καθησυχάζει:

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights