Αρχικη APPS / GAMES Inapp Translator: Εύκολη μετάφραση σε 45 γλώσσες
Inapp Translator

Inapp Translator: Εύκολη μετάφραση σε 45 γλώσσες

απο alpha

Μια νέα εφαρμογή, το Inapp Translator, υπόσχεται να μας βοηθήσει στη μετάφραση κειμένου μεταξύ 45 διαφορετικών γλωσσών. Αν και τα Αγγλικά είναι η πιο διαδεδομένη γλώσσα στο Internet, πολλές φορές μπορεί να βρούμε κάποιο άρθρο ή κάποια άλλη πληροφορία σε μια άλλη γλώσσα. Φυσικά υπάρχουν πολλά εργαλεία, που μεταφράζουν κείμενο, για να μας βοηθήσουν, όπως το Google Translate. Το Inapp Translate προσφέρει και αυτό μετάφραση κειμένου με μία σημαντική διαφορά. Μας επιτρέπει να δούμε το μεταφρασμένο στη γλώσσα που θέλουμε κείμενο, χωρίς, όμως, να φύγουμε από την εφαρμογή στην οποία βρισκόμαστε.

Η χρήση του είναι απλή. Μετά την εγκατάσταση, εμφανίζεται ένα εικονίδιο στην οθόνη που παραμένει πάνω από οτιδήποτε άλλο. Για να μεταφράσετε το κείμενο που θέλετε, απλά το επιλέγετε και στη συνέχεια κάνετε αντιγραφή. Κάτω από το εικονίδιο του Inapp Translator θα εμφανιστεί αυτόματα η μετάφραση του κειμένου. Αυτό φυσικά προϋποθέτει ότι μπορείτε να επιλέξετε κείμενο, κάτι που δυστυχώς δεν γίνεται σε όλες τις εφαρμογές.

Μπορείτε να κρύψετε το εικονίδιο της εφαρμογής κρατώντας το πατημένο, ωστόσο υπάρχουν κάποια σημεία που μπορούν να γίνουν βελτιώσεις. Για παράδειγμα, εμφανίζεται συνεχώς το εικονίδιο του Inapp Translator στην γραμμή ειδοποιήσεων και γενικά η σχεδίαση της εφαρμογής θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. Το Inapp Translator είναι δωρεάν, αν και υπάρχουν διαφημίσεις που μπορείτε να αφαιρέσετε πληρώνοντας €1 όσο η εφαρμογή είναι σε προσφορά. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Android και μπορείτε να την κατεβάσετε από το Play Store.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights