Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG G3: Παρουσιάστηκε επίσημα στο Λονδίνο
lg-g3-in2mobile-featured-image

LG G3: Παρουσιάστηκε επίσημα στο Λονδίνο

απο Kostas Gliatiotis

Η LG παρουσίασε σήμερα και επίσημα την επόμενη κορυφαία της συσκευή, το G3 επιβεβαίωνοντας πολλά απο τα τεχνικά χαρακτηριστικά του που είχαν ήδη γίνει γνωστά και αποκαλύπτωντας επιπλέον λεπτομέρειες.

Το LG G3 είναι εξοπλισμένο με οθόνη 5.5 ιντσών της οποίας η ανάλυση αγγίζει τα 2560×1400 pixels. Η συγκεκριμένη οθόνη τεχνολογίας True HD IPS+ είναι η πρώτη που χρησιμοποιείται σε συσκευή παραγωγής. Με αυτή την ανάλυση και διαγώνιο η οθόνη επιτυχγάνει το εντυπωσιακό νούμερο των 534 Pixel ανά ίντσα.

lg-g3-in2mobile-screen

Στο εσωτερικό του LG G3 βρίσκεται ένας SnapDragon 801 και συγκεκριμένα ο MSM8974AC, με τέσσερις πυρήνες Krait 400 χρονισμένους στα 2.5 GHz. Η κάρτα γραφικών που αναλαμβάνει να “γεμίσει” με γραφικά την εντυπωσιακής ανάλυσης οθόνη είναι η Adreno 330 χρονισμένη στα 578 MHz.

Σε ότι αφορά τη μνήμη RAM του LG G3 η εταιρεία επέλεξε μια ασυνήθιστη και για να είμαστ ειλικρινείς καθόλου λογική λύση. Η έκδοση των 16GB αποθηκευτικού χώρου θα διαθέτει 2GB μνήμης RAM ενώ η έκδοση των 32GB θα διαθέτει… 3GB RAM. Σίγουρα η συγκεκριμένη διαφοροποίηση έχει τους τεχνικούς της ή και εμπορικούς λόγους όμως σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζει με τον κορυφαίο χαρακτήρα της συσκευής. Η υποδοχή για κάρτες μνήμης MicroSD υπάρχει πάντως και στις δύο εκδόσεις, λύνοντας το σοβαρό πρόβλημα αποθηκευτικού χώρου του πρωκατόχου του.

Ο σχεδιασμός του LG G3 διατηρεί τα πλήκτρα στο πίσω μέρος της συσκευής όπως ακριβώς και ο προκάτοχος του ενώ παρά τις μέχρι σήμερα φήμες για μεταλλική κατασκευή, το πίσω μέρος είναι κατασκευασμένο απο πλαστικό. Αντί μετάλου η εταιρεία επέλεξε να “ντύσει” το πλαστικό αυτό με μια επίστρωση που δίνει την “αίσθηση” μεταλλικής κατασκευής. Σύμφωνα πάντως με την LG το συγκεκριμένο υλικό είναι ανθεκτικό στις γρατζουνιές.

lg-g3-in2mobile-metal-back

Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε τρία διαφορετικά χρώματα ενώ ευχάριστη αλλαγή αποτελεί η δυνατότητα αφαίρεσης του πίσω “μεταλλικού” τμήματος για τη πρόσβαση στη μπαταρία του LG G3 η οποία είναι χωρητικότητας 3.000 mAh.

lg-g3-color-option

Το LG G3 θα κυκλοφορήσει στην αγορά όπως είναι φυσικό με τη 4.4.2 Kitkat έκδοση του Android, και το επανασχεδιασμένο γραφικό περιβάλλον της εταιρείας με την ονομασία Optimus UI. Σύμφωνα με την LG, το γραφικό περιβάλλον αυτό έχει υποστεί σημαντικές σχεδιαστικές αλλαγές με την εμφάνιση του να είναι πιο “σοβαρή”.

Η συσκευή θα ξεκινήσει να πωλείται στη Κορέα την επόμενη εβδομάδα ενώ στην Ευρώπη θα διατεθεί στις αρχές Ιουνίου. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή πώλησης του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights