Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy S4 Active: Αναβαθμίζεται σε 4.4.2 kitkat
galaxy-s4-active-kitkat-in2mobile-featured-image

Galaxy S4 Active: Αναβαθμίζεται σε 4.4.2 kitkat

απο iGlobal

Μπορεί η Samsung να έχει κάνει διαθέσιμη την αναβάθμιση στη 4.4.2 Kitkat έκδοση του Android για τις δύο εκδόσεις του Galaxy S4 από το Φεβρουάριο, το Galaxy S4 Active όμως φαίνεται πως είχε “μείνει πίσω” στη 4.2.2 Jelly Bean έκδοση με την οποία και είχε κυκλοφορήσει αρχικά η συσκευή.

Η εταιρεία όμως φαίνεται πως έστω και καθυστερημένα, ξεκίνησε να διαθέτει την αναβάθμιση σε 4.4.2 Kitkat και για το Galaxy S4 Active. Η αναβάθμιση είναι αρχικά διαθέσιμη στην Ολλανδία ενώ τις επόμενες ημέρες θα διατεθεί σταδιακά και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

To Galaxy S4 Active υπενθυμίζουμε πως αποτελεί την “αδιάβροχη” έκδοση του Galaxy S4, βασίζεται στην LTE έκδοση αυτού διαθέτοντας τον ίδιο SnapDragon 600 επεξεργαστή της Qualcomm. Οι δύο σημαντικές διαφορές του είναι η χρήση LCD οθόνης 5 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels και η κάμερα των 8 Mpixels αντί για αυτή των 13 Mpixels του Galaxy S4

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights