Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy S5 Active: Παρουσιάστηκε και επίσημα
galaxy-s5-active-oficial-in2mobile-featured-image

Galaxy S5 Active: Παρουσιάστηκε και επίσημα

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από τις αρκετές εμφανίσεις της συσκευής και τη διαρροή των τεχνικών της χαρακτηριστικών, η Samsung παρουσίασε και επίσημα σήμερα το Galaxy S5 Active. Αρχικά η συσκευή θα είναι διαθέσιμη μόνο για το δίκτυο της AT&T στις Ηνωμένες Πολιτείες, αν και είναι μάλλον βέβαιο ότι σταδιακά θα κυκλοφορήσει και στις υπόλοιπες αγορές.

Με το Galaxy S5 να είναι ήδη ανθεκτικό στη σκόνη και την υγρασία, καλύπτοντας τις απαιτήσεις του προτύπου IP67, το Galaxy S5 Active προσφέρει ανθεκτικότερη κατασκευή και καλύπτει τις απαιτήσεις του MIL 810G στρατιωτικού προτύπου.

Στο εσωτερικό του Galaxy S5 Active βρίσκεται ο SnapDragon 801 επεξεργαστής της Qualcomm με τέσσερις Krait 400 πυρήνες χρονισμένους στα 2.5 GHz συνοδευόμενος απο 2GB μνήμης RAM. Σε αντίθεση με το Galaxy S4 Active, την ανθεκτική έκδοση του Galaxy S4 που “θυσίαζε” αρκετά από τα χαρακτηριστικά αυτού, το Galaxy S5 Active δεν διαθέτει μόνο τον αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων του κανονικού Galaxy S5. Η συσκευή διατηρεί την ανάλυσης 1920×1080 pixels SUPER AMOLED οθόνη και θα προσφέρεται σε τρεις διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Η τιμή πώλησης του ανέρχεται στα 710 δολάρια ενώ με διετές συμβόλαιο στην AT&T κοστίζει “μόλις” 200 δολάρια.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights