Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Windows Phone 8.1: Εφαρμογή διαχείρισης αρχείων από τη Microsoft
windows-phone-file-manager-in2mobile-featured-image

Windows Phone 8.1: Εφαρμογή διαχείρισης αρχείων από τη Microsoft

απο Kostas Gliatiotis

Μια από τις ελλείψεις των Windows Phones, του λειτουργικού συστήματος φορητών συσκευών της Microsoft ήταν η αδυναμία τους να “διαχειριστούν” αρχεία στη μνήμη τους μέσω εφαρμογής από την ίδια τη συσκευή. Μέχρι την έκδοση 8.0 μάλιστα ήταν αδύνατη η πρόσβαση σε αυτά ακόμα και μέσω υπολογιστή με τη χρήση καλωδίου σύνδεσης, παρά μόνο με τη χρήση του Zune.

Η Microsoft λοιπόν, με τη κυκλοφορία της έκδοσης 8.1 των Windows Phone έκανε διαθέσιμα τα απαραίτητα API’s για τη πρόσβαση στο σύστημα αρχείων της συσκευής. Ταυτόχρονα από σήμερα προσφέρει η ίδια στο Windows Phone Store μια εφαρμογή διαχείρισης αρχείων με το ιδιαίτερα απλό ονομά… “Αρχεία”

Η εφαρμογή προσφέρει όλες εκείνες τις δυνατότητες που περιμένει κανείς απο μια εφαρμογή του είδους. Η δημιουργία φακέλων, μετακίνηση αρχείων και διαγραφή τους είναι δυνατή πλέον όπως και το άνοιγμα αρχείων βίντεο ή μουσικής απο την ίδια την εφαρμογή.

Με την έκδοση 8.1 των Windows Phone να “κλείνει” τη ψαλίδα ανάμεσα στο λειτουργικό σύστημα της Microsoft και τον ανταγωνισμό σε ότι αφορά τις δυνατότητες που προσφέρουν, η διαχείριση αρχείων έρχεται να προστεθεί στη λίστα των εφαρμογών που πλέον είναι διαθέσιμες και για τα Windows Phone.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights