Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Samsung Galaxy S5: Ταξιδεύει σε Καλαμάτα, Ιωάννινα και Λάρισα
samsun-bus-galaxy-s5-in2mobile-featured-image

Samsung Galaxy S5: Ταξιδεύει σε Καλαμάτα, Ιωάννινα και Λάρισα

απο Kostas Gliatiotis

Στην παρουσίαση μιας ξεχωριστής προωθητικής ενέργειας παρεβρεθήκαμε σήμερα μετά απο ευγένικη πρόσκληση της Ελληνικής Samsung. Η εταιρεία δημιούργησε ένα ξεχωριστό “περίπτερο” προβολής των προιόντων της μέσα σε ένα ανάλογα διαμορφωμένο … διόροφο λεωφορείο.

samsung-bus-galaxy-s5-in2mobile-body

Σκοπός της Samsung είναι να ταξιδέψει με αυτό ανά την Ελλάδα ώστε να γνωρίσει ο κόσμος τα νέα της προιόντα. Όπως είναι φυσικό το Galaxy S5 κυριαρχεί με τη παρουσία του. Ταυτόχρονα όμως η Samsung έχει φροντίσει να διαμορφώσει το χώρο έτσι ώστε οι επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα αξεσουάρ της εταιρείας που είναι σύμβατα με τις Galaxy συσκευές. Στο δεύτερο όροφο μπορεί κανείς να καθήσει στο ειδικά διαμορφωμένο “σαλόνι” και να επεξεργαστεί τα Galaxy Smartphones και Tablets σε συνδυασμό με τα Gear 2 και Gear 2 Neo αλλά και να γνωρίσει τον τρόπο που τα κινητά της εταιρείας επικοινωνούν με τις Smart τηλεοράσεις της Samsung.

samsung-bus-galaxy-s5-in2mobile-boy-2

Με μότο «Το πάθος σου, η έμπνευσή μας», το ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο θα ταξιδέψει κατά τη διάρκεια του Ιουνίου σε τρεις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Πρώτος σταθμός θα είναι η Καλαμάτα (5-8 Ιουνίου), δεύτερος σταθμός τα Ιωάννινα (19-22 Ιουνίου), ενώ τελευταίος σταθμός η Λάρισα (25-28 Ιουνίου).

Παράλληλα διοργανώνεται και online διαγωνισμός «Το πάθος σου η έμπνευσή μας!» για όλους όσους βρίσκονται στις πόλεις που θα επισκεφτεί το λεωφορείο. Οι συμμετέχοντες καλούνται να φωτογραφίσουν τη ζωή στην πόλη τους, την καθημερινότητα και το πάθος που τους εμπνέει και στη συνέχεια να τις ανεβάσουν στο ειδικό microsite της Samsung, www.yourpassion.gr. Σε κάθε πόλη θα υπάρχει ένας νικητής σύμφωνα με τις ψήφους που θα έχει συγκεντρώσει η φωτογραφία του, ο οποίος θα κερδίσει το Galaxy S5 και το νέο Gear Fit.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights