Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Android 4.4.3 kitkat: Ξεκίνησε η διάθεση του
4-4-3-kitkat-in2mobile-featured-image

Android 4.4.3 kitkat: Ξεκίνησε η διάθεση του

απο Kostas Gliatiotis

Η Google ξεκίνησε σταδιακά να διαθέτει για Over the Air αναβάθμιση το Android 4.4.3 kitkat. Προς το παρόν η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη για τη wi-fi έκδοση του Nexus 7 2013, το Nexus 5 και τις Google Play Edition εκδόσεις των Galaxy S4, HTC One M7 και HTC One M8.

Όπως φαίνεται και απο την ονομασία της νέας έκδοσης, το 4.4.3 kitkat αποτελεί μια “μικρή” αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος της Google. Σύμφωνα με την εταιρεία, η αναβάθμιση διορθώνει το πρόβλημα που υπήρχε με την εφαρμογή της κάμερας η οποία αν χρησιμοποιούνταν απο εφαρμογή τρίτου μπορεί να προκαλούσε αυξημένη κατανάλωση της μπαταρίας.

Σε καθημερινή χρήση η μόνη εμφανής διαφορά είναι η σχεδιαστική και λειτουργική αλλαγή του Dialler ή αλλιώς της εφαρμογής τηλεφώνου, που στη 4.4.2 kitkat αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα χρηστικότητας.

Η αναβάθμιση θα γίνει διαθέσιμη και για τις υπόλοιπες Nexus συσκευές της εταιρείας ενώ η διάθεση της παγκοσμίως θα γίνει σταδιακά τις επόμενες ημέρες.

Για όσους δεν θέλουν να περιμένουν την εμφάνιση του μηνύματος για τη νέα αναβάθμιση στη Nexus συσκευή τους και γνωρίζουν πως πραγματοποιείται η αναβάθμιση χειροκίνητα, η Google έχει κάνει ήδη διαθέσιμα τα factory images για τις συσκευές της στην ακόλουθη σελίδα

Nexus Factory Images

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights