Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Toshiba Encore 7: Windows 8.1 σε οθόνη 7 ιντσών
Toshiba-Encore-7-in2mobile-featured-image

Toshiba Encore 7: Windows 8.1 σε οθόνη 7 ιντσών

απο Kostas Gliatiotis

Τα Windows 8.1, το λειτουργικό σύστημα της Microsoft για υπολογιστές είναι σχεδιασμένα να λειτουργούν (θεωρητικά) χωρίς προβλήματα χρηστικότητας σε φορητές συσκευές με οθόνη αφής όπως Laptop και Tablets. Μέχρι σήμερα όμως καμία εταιρεία δεν είχε κατασκευάσει ένα ευρείας παραγωγής Tablet με οθόνη 7 ιντσών και το λειτουργικό σύστημα της Microsoft.

Η Toshiba φαίνεται πως σκοπεύει να πείσει το αγοραστικό κοινό πως ένα Tablet αυτής της κατηγορίας μπορεί να είναι λειτουργικό, και παρουσίασε το Encore 7. Το Tablet που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της έκθεσης Computex, φαίνεται να έχει δεχθεί όλες τις απαραίτητες τροποποιήσεις ώστε το λειτουργικό σύστημα της Microsoft να είναι εύχρηστο σε τόσο μικρή οθόνη.

Η παρουσίαση του μάλιστα έγινε απο τον Nick Parker, αντιπρόεδρο της Microsoft και όχι απο κάποιο εκπρόσωπο της Toshiba, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως η εταιρεία είχε ενεργή συμμετοχή στη δημιουργία του.

Το Encore 7 βασίζεται όπως είναι μάλλον αναμενόμενο σε Atom επεξεργαστή της Intel, γενιάς Bay Trail, συνδευόμενο απο “μόλις” 1GB μνήμης RAM και η 7 ιντσών οθόνη έχει ανάλυση 1024 x 600 pixels. Τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά κάνουν εμφανές πως το Encore 7 σχεδιάστηκε για να πωλείται με όσο το δυνατό χαμηλότερη τιμή χωρίς όμως προς το παρόν να έχει γίνει γνωστή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights