Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy S III Neo: Ξεκίνησε να πωλείται στη Γερμανία
galaxy-s-iii-neo-in2mobile-featured-image

Galaxy S III Neo: Ξεκίνησε να πωλείται στη Γερμανία

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung “φημίζεται” για την ικανότητα της να κατασκευάζει πολλές διαφορετικές εκδόσεις της ίδιας συσκευής, προσθέτοντας χαρακτηριστικά και / ή αλλάζοντας πολλές φορές ελάχιστα το σχεδιασμό τους. Το Galaxy S4 για παράδειγμα εκτός απο τους πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς, τις δύο εκδόσεις με και χωρίς LTE, υπάρχει πλέον σε Black Edition αλλά και σε έκδοση με τον SnapDragon 800 επεξεργαστή του Galaxy Note 3 και τον κωδικό μοντέλου GT-i9506.

Το Galaxy S III λοιπόν δεν θα μπορούσε έστω και μετά απο δύο χρόνια κυκλοφορίας στην αγορά να μην εμφανιστεί και αυτό σε τουλάχιστον μια ακόμα έκδοση. Το Galaxy S III Neo αποτελεί την νεότερη προσθήκη στις διαφορετικές εκδόσεις και αυτής της συσκευής. Η νέα συσκευή διαθέτει την ίδια οθόνη των 4.8 ιντσών και ανάλυσης 1280 x 720 pixels με το “απλό” Galaxy S III η οποία είναι φυσικά τεχνολογίας SUPER AMOLED. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ένας επεξεργαστής με τέσσερις πυρήνες χρονισμένους στο 1.4 GHz. Μπορεί στα χάρτια αυτός να “φαίνεται” ακριβώς ίδιος με αυτόν του “παλιού” Galaxy S III, στη περίπτωση του Galaxy S III Neo όμως δεν γίνεται κάποια επιπλέον αναφορά σε αυτόν, κάτι που δείχνει πως πιθανότατα είναι διαφορετικής αρχιτεκτονικής. Η μνήμη RAM τώρα έχει αυξηθεί στο 1.5 GB και πιθανότατα αποτελεί τη σημαντικότερη διαφορά αφού το Galaxy SIII Neo βασίζεται στη 4.4.2 kitkat έκδοση του Android. Ο βασικότερος λόγος που η “απλή” έκδοση του Galaxy S3 δεν θα αναβάθμιστεί σε αυτή την έκδοση ήταν η μικρή μνήμη RAM του.

Το Galaxy S III Neo φέρει τον κωδικό μοντέλου GT-i9301i ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα αρχίσει να διατίθεται επίσημα και σε άλλες χώρες της Ευρώπης εκτός της Γερμανίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights