Αρχικη ΦΗΜΕΣ Galaxy S5 mini: Φωτογραφίες και χαρακτηριστικά

Galaxy S5 mini: Φωτογραφίες και χαρακτηριστικά

απο Kostas Gliatiotis

Για ακόμα μια φορά χάρη στο Sammobile γίνονται διαθέσιμες περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και το σχεδιασμό του Galaxy S5 mini. Η συσκευή όπως δηλώνει η ονομασία της πρόκειται να ακολουθήσει τη τάση της αγοράς που θέλει τις περισσότερες εταιρείες να παρουσιάζουν μια “οικονομικότερη” πρόταση των κορυφαίων συσκευών τους.

Το Galaxy S5 mini φαίνεται να “αντιγράφει” σχεδόν απόλυτα τον εξωτερικό σχεδιασμό του Galaxy S5 ενώ σύμφωνα με το Sammobile, η συσκευή θα είναι και αυτή με τη σειρά της ανθετική σε σκόνη και υγρασία. Σε αυτό το τομέα, εντύπωση προκαλεί η μη προστασία της MicroUSB θύρας της συσκευής όπως στο Galaxy S5 και το παλαιότερο Galaxy S4 Active.

Galaxy-S5-Mini-in2mobile-micro-usb

Σύμφωνα τώρα με το Antutu Benchmark, η συσκευή χρησιμοποιεί τον Exynos 3470, έναν επεξεργαστή η ύπαρξη του οποίου μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα απο τη Samsung. Ο Exynos 3470 χρησιμοποιεί τέσσερις ARM A-7 πυρήνες χρονισμένους τουλάχιστον στο Galaxy S5 mini στο 1.4 GHz ενώ η κάρτα γραφικών είναι η μάλλον “παλιά” πλέον Mali-400 της ARM, με τέσσερις πυρήνες χρονισμένους στα 450 MHz. Η μνήμη RAM ανέρχεται σε 1.5 GB, και πιθανότατα είναι η ελάχιστη χωρητικότητα με την οποία το γραφικό περιβάλλον της εταιρείας μπορεί να λειτουργήσει βασισμένο στη 4.4.2 kitkat έκδοση του Android.

Η κάμερα με τη σειρά της έχει αισθητήρα με τη μάλλον αναμενόμενη για τη κατηγορία ανάλυση των 8 Mpixels με τη μπροστινή να “περιορίζεται” στα 2.1 Mpixels. Η εγγραφή βίντεο περιορίζεται σε αρχεία ανάλυσης 1080p. Η πίσω πλευρά του Galaxy S5 mini κάνει ξεκάθαρο πως η συσκευή διαθέτει και αισθητήρα μέτρησης των καρδιακών παλμών.

Galaxy-S5-Mini-in2mobile-back-cover

Τέλος η οθόνη του Galaxy S5 mini είναι φυσικά τεχνολογίας AMOLED, με ανάλυση 1280 x 720 pixels και διαγώνιο 4.3 ιντσών ενώ κάτω απο αυτή στο κεντρικό πλήκτρο της συσκευής θα υπάρχει αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights