Αρχικη APPS / GAMES Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: 5 εφαρμογές για το smartphone σας

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: 5 εφαρμογές για το smartphone σας

απο alpha

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 θα ξεκινήσει σε μερικές μέρες στη Βραζιλία και όλοι οι φίλαθλοι ετοιμάζονται να το παρακολουθήσουν. Όπως ήταν αναμενόμενο, εμφανίστηκαν πολλές εφαρμογές που υπόσχονται να σας ενημερώνουν για τα αποτελέσματα των αγώνων κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Συγκεντρώσαμε εδώ τις καλύτερες για να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα.

FIFA

Η επίσημη εφαρμογή της FIFA είναι όμορφα σχεδιασμένη και σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε διάφορες διοργανώσεις στον κόσμο. Για το Παγκόσμιο Κύπελλό μπορείτε να δείτε τα γκρουπ των ομάδων, το πρόγραμμα των αγώνων και τα αποτελέσματα, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες για τη Βραζιλία, τις πόλεις και τα γήπεδα όπου διεξάγονται οι αγώνες.
Κατεβάστε το από το Play Store
fifa_03 fifa_02 fifa_01

FotMob World Cup 2014 Brazil

Από τις πιο καλές και λεπτομερείς εφαρμογές του είδους με πολλές πληροφορίες και δυνατότητες που δεν περιορίζονται στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014. Μπορείτε και εδώ να δείτε τα γκρουπ, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα, ενώ μπορείτε να επιλέξετε και τους αγώνες για τους οποίους θέλετε να εμφανίζονται ειδοποιήσεις. Για κάθε αγώνα μπορείτε να δείτε διάφορες πληροφορίες, όπως οι αλλαγές που έχουν γίνει και σχόλια.
Κατεβάστε το από το Play Store
fotmob_01 fotmob_02 fotmob_03

Onefootball Brasil

Η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει όμορφο σχεδιασμό και θα σας ενημερώνει με στατιστικά, νέα και ειδήσεις από πολλές διαφορετικές πηγές, βίντεο και tweets για τα γκολ και τις σημαντικότερες στιγμές των αγώνων. Υπάρχει και εδώ η δυνατότητα ειδοποιήσεων, σχολίων και ζωντανών στατιστικών κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η εφαρμογή δεν περιλαμβάνει άλλες διοργανώσεις, παρά μόνο το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014.
Κατεβάστε το από το Play Store
onefootball_03 onefootball_02 onefootball_01

365Scores:World cup edition

Είναι μια εφαρμογή με την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε διάφορες διοργανώσεις σε πολλά αθλήματα, όπως NBA, Champions League και άλλα. Προσφέρει και αυτή τις αναμενόμενες πληροφορίες, όπως γκολ, αλλαγές, στατιστικά και ειδοποιήσεις για την αγαπημένη σας ομάδα, ενώ έχει τη δυνατότητα εξατομίκευσης της αρχικής σελίδας.
Κατεβάστε το από το Play Store
365scores_01 365scores_02 365scores_03

Sports Republic

Άλλη μία εφαρμογή που δεν δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το Mundial 2014, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να το παρακολουθήσετε. Εστιάζει περισσότερο στη συλλογή άρθρων, φωτογραφιών και βίντεο από πολλές διαφορετικές πηγές με βάση το άθλημα, τη διοργάνωση ή την ομάδα που θα επιλέξετε.
Κατεβάστε το από το Play Store
sportsrepublic_02 sportsrepublic_03 sportsrepublic_01

Με οποιαδήποτε από αυτές τις εφαρμογές θα μαθαίνετε όλα τα νέα για την αγαπημένη σας ομάδα και θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη ενός αγώνα. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη νέα δυνατότητα που πρόστέθηκε πρόσφατα στο Google Now. Μπορείτε δηλαδή μέσα από τις ρυθμίσεις του να ορίσετε την ομάδα της χώρας που σας ενδιαφέρει και αυτό θα φροντίσει να εμφανίζει σχετικές κάρτες και ειδοποιήσεις με αποτελέσματα και άλλες πληροφορίες στη σχετική λίστα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights