Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Wireless Audio Multiroom: Υποστήριξη του Spotify connect
Wireless-Audio-Multiroom-Spotify-in2mobile-featured-image

Wireless Audio Multiroom: Υποστήριξη του Spotify connect

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics, ανακοίνωσε μία στρατηγική συνεργασία με την υπηρεσία streaming μουσικής, Spotify. Περισσότεροι από 10 εκατομμύρια χρήστες Spotify Premium θα μπορούν πλέον να ελέγχουν τα Samsung ηχεία τους απευθείας από την εφαρμογή Spotify. Τα ηχεία Wireless Audio Multiroom είναι το πρώτο προϊόν παγκοσμίως, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη μέσω του Spotify Connect να παίζει μουσική σε περισσότερα από δύο ηχεία.

Η συνεργασία επιτρέπει σε εκατομμύρια λάτρεις της μουσικής να απολαμβάνουν μουσική από τις  playlists τους στο Spotify, το «προσωπικό» τους ραδιόφωνο αλλά και από τους εκτενείς διαθέσιμους καταλόγους μουσικής, σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού τους. Η Samsung και το Spotify θα προσφέρουν στους χρήστες πλήθος προσφορών που θα μπορούν να εκμεταλλευτούν offline και online, προκειμένου να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική. Τα ηχεία Wireless Audio Multiroom της Samsung μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε μόνα τους, σαν αυτόνομες συσκευές είτε, μέσω Wi-Fi, με άλλες συσκευές της Samsung, όπως τηλεοράσεις, ηχομπάρες, συστήματα home entertainment και BluRay players, για να δημιουργήσουν ένα σύστημα ήχου σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού. Με τη λειτουργία NFC, οι καταναλωτές, ακουμπώντας απλώς το smartphone τους στα ηχεία Wireless Audio Multiroom, μπορούν να ακούσουν τη μουσική τους κατευθείαν.

Η Samsung επιθυμεί να προσφέρει στους καταναλωτές της πιο πλούσιες εμπειρίες ήχου, γι’ αυτό το λόγο θα συνεχίσει να επεκτείνει τις υπηρεσίες streaming μουσικής που προσφέρει στους χρήστες της, δίνοντάς τους την ευκαιρία, να μην αποχωρίζονται ούτε στιγμή την αγαπημένη τους μουσική.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights