Αρχικη APPS / GAMES SwiftKey: Αποκτήστε το δωρεάν!
swiftkey

SwiftKey: Αποκτήστε το δωρεάν!

απο alpha

Ένα από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή πληκτρολόγια για Android, το SwiftKey, διατίθεται πλέον δωρεάν μέσω του Play Store. Με χαρακτηριστικά όπως η έξυπνη πρόβλεψη λέξεων, οι πολλαπλές γλώσσες, ο συγχρονισμός μέσω cloud και η πληκτρολόγηση τύπου Swype, όπου σχηματίζεται η λέξη που θέλουμε περνώντας το δάχτυλο μας πάνω από τα αντίστοιχα γράμματα, το SwiftKey έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα μεγάλο κοινό.

Μέχρι πρόσφατα οι δυνατότητες αυτές κόστιζαν, κάτι που άλλαξε σήμερα, καθώς το software διατίθεται πλέον δωρεάν. Ανάμεσα στις ρυθμίσεις που μπορείτε να κάνετε είναι και η επιλογή της εμφάνισης του πληκτρολογίου. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη αλλαγή, αφού υπάρχει το αντίστοιχο Store, όπου μπορείτε να αγοράσετε την εμφάνιση που θέλετε. Οι κατασκευαστές του SwiftKey ελπίζουν ότι με αυτή την αλλαγή στρατηγικής θα έχουν μεγαλύτερα έσοδα, καθώς η δυνατότητα επιλογής διαφορετικών εμφανίσεων πληκτρολογίων ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά που ζητούσαν εδώ και πολύ καιρό οι χρήστες του sofware. Όσοι είχαν αγοράσει το SwiftKey, μπορόυν να κατεβάσουν 10 νέες εμφανίσεις που κανονικά κοστίζουν $5.

Η νέα έκδοση του SwiftKey φέρνει, όμως, και αρκετές βελτιώσεις, όπως η νέα γραμμή αριθμών, τα νέα εικονίδια (emoji), η βελτιωμένη μηχανή πρόβλεψης και η υποστήριξη νέων γλωσσών. Συνολικά πρόκειται για ένα πολύ καλό πληκτρολόγιο που θα σας βοηθήσει να γράφετε πιο γρήγορα.

Κατεβάστε το SwiftKey από το Play Store!

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights