Αρχικη APPS / GAMES Nokia Store: Αναβαθμίζεται με νέα εμφάνιση
nokia-store-android-in2mobile-featured-image

Nokia Store: Αναβαθμίζεται με νέα εμφάνιση

απο iGlobal

Το Nokia X , η πρώτη Android συσκευή της πρώην ανεξαρτητης εταιρείας δεν είχε (και δεν έχει επίσημα μέχρι σήμερα) τη δυνατότητα πρόσβασης στο Play Store της Google για το κατέβασμα εφαρμογών. Αντί αυτού η Nokia έχει σχεδιάσει το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα με την ονομασία Nokia Store, μέσω του οποίου μπορεί να κατεβάσει στο Nokia X εφαρμογές που η εταιρεία έχει εγκρίνει τη συμβατότητα τους με τη συσκευή.

Η λειτουργικότητα και ο σχεδιασμός του Nokia Store για Android συσκευές έδειχνε μέχρι σήμερα να είναι ελλειπής δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στην άνετη χρήση του. Η εταιρεία έκανε διαθέσιμη μια αναβάθμιση της εφαρμογής του Nokia Store που βελτίώνει σημαντικά την εμφάνιση της αλλά και τη λειτουργικότητα. Πλέον είναι δυνατή η άμεση εγκατάσταση μιας εφαρμογής μέσα απο τη λίστα των διαθέσιμων όπως ακριβώς γίνεται και στο Play Store της Google. Ταυτόχρονα το Widget για την οθόνη αναμονής πλέον παρουσιάζει τη λίστα με τις δημοφιλέστερες εφαρμογές της εβδομάδας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο χρήστης του Nokia X για να αναβαθμίσει την εφαρμογή του Nokia Store είναι να ανοίξει την εφαρμογή και να αποδεχθεί το μήνυμα που θα τον ενημερώνει για την ύπαρξη της νέας έκδοσης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights