Αρχικη ΦΗΜΕΣ LG G Watch: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του
LG G Watch

LG G Watch: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του

απο alpha

Τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του επερχόμενου LG G Watch διέρρευσαν μέσω του twitter. Το G Watch της LG είναι ένα από τα “έξυπνα” ρολόγια που θα χρησιμοποιούν το λειτουργικό Android Wear που πρόσφατα ανακοίνωσε η Google. Παρότι έχουν εμφανιστεί διάφορες φήμες για το συγκεκριμένο smartwatch, όπως ότι θα δοθεί στους developers που θα παρακολουθήσουν το συνέδριο I/O της Google στα τέλη του μήνα, τα τεχνικά του χαρακτηριστικά δεν είχαν γίνει γνωστά.

Σύμφωνα με τον Upleaks, που εμφανίζεται για πρώτη φορά, το G Watch θα έχει βάρος 61 γραμμάρια και μπαταρία 400mAh που θα του δίνει αυτονομία 36 ωρών, ενώ θα χρειάζεται 2 ώρες για την πλήρη φόρτιση της. Η αντοχή της μπαταρίας μπορεί να φαίνεται μικρή, ωστόσο πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι η 1,65 ιντσών και 280×280 pixels LCD οθόνη του G Watch θα παραμένει συνεχώς σε λειτουργία.

O επεξεργαστής του θα είναι o Snapdragon 400 με 512ΜΒ RAM, ο αποθηκευτικός χώρος θα είναι 4GB, θα υποστηρίζεται Bluetooth 4.0 για την επικοινωνία με Android smartphones, ενώ θα υπάρχουν διάφοροι αισθητήρες για την καταγραφή των βημάτων του χρήστη και των διάφορων επιταχύνσεων. Το LG G Watch θα υποστηρίζει διάφορες γλώσσες και o χρήστης του θα έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύσει σημειώσεις χρησιμοποιώντας φωνητικές οδηγίες. Θα υποστηρίζεται επίσης το Google Now και οι ειδοποιήσεις του Android.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights