Αρχικη ΦΗΜΕΣ Galaxy Note 4 (SM-N910): “Επιβεβαίωνεται” η οθόνη στις 5.7 ίντσες
galaxy-note-4-lte-in2mobile-featured-image-770x255

Galaxy Note 4 (SM-N910): “Επιβεβαίωνεται” η οθόνη στις 5.7 ίντσες

απο iGlobal

Με την επίσημη παρουσίαση του να απέχει ακόμα σχεδόν τρεις ολόκληρους μήνες, οι διαρροές αλλά και το ενδιαφέρον για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy Note 4 της Samsung συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Οι τελευταίες πληροφορίες έρχονται από την Ινδία, που οι εισαγωγές κάθε εταιρείας αναφέρονται αναλυτικά σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Με βάση αυτή λοιπόν φαίνεται πως στις 10 Ιουνίου η Samsung έκανε εισαγωγή στην Ινδία μια συσκευή με την ονομασία SM-N910 και η ιστοσελίδα αναφέρει πως η συσκευή προορίζεται για δοκιμή και “εκτίμηση” και όχι προς πώληση και πως διαθέτει οθόνη 5.7 ιντσών.

galaxy-note-4-india-import-in2mobile-body

Ο κωδικός μοντέλου για το Galaxy Note 3 είναι ο SM-N900x με το τελευταίο ψηφίο να δηλώνει συγκεκριμένη έκδοση. Για παράδειγμα η LTE έκδοση της συσκευής έχει την ονομασία SM-N9005. Η συσκευή που αναφέρεται λοιπόν πως “μπήκε” στην Ινδία στις 10 Ιουνίου με την κωδική ονομασία SM-N910 δείχνει να ανήκει στην ίδια σειρά συσκευών με το Galaxy Note 3 και συγκεκριμένα να αποτελεί νεότερη συσκευή από αυτό.

Δυστυχώς περισσότερες πληροφορίες δεν παρέχονται από τη συγκεκριμένη καταχώρηση εκτός από το ότι εισήχθησαν 2 συσκευές με τον συγκεκριμένο κωδικό μοντέλου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights