Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy Gear 2: Αποκτούν Blocking Mode μέσω αναβάθμισης
gear-2-update-blocking-mode-in2mobile-featured-image

Galaxy Gear 2: Αποκτούν Blocking Mode μέσω αναβάθμισης

απο iGlobal

Πριν λίγο καιρό η Samsung “αναβάθμισε” το αρχικό Galaxy Gear αλλάζοντας του λειτουργικό από το Android της Google στο δικό της Tizen. Σήμερα η εταιρεία έκανε διαθέσιμη μια αναβάθμιση λογισμικού για τα δύο νέα Gear 2 και Gear 2 Neo μέσω της οποίας τα δύο Smart watches αποκτούν τη λειτουργία Blocking Mode.

Η συγκεκριμένη λειτουργία που υπάρχει ήδη στα Galaxy Smartphones της Samsung, δίνει την επιλογή στο χρήστη να επιλέξει ποιες ώρες της ημέρας θα δέχεται ειδοποιήσεις και από ποιους. Η λειτουργία αυτή στα Gear 2 μπορεί να συνδυαστεί με τη λειτουργία ύπνου, με τα Smart watches να την ενεργοποιούν αυτόματα όταν …. κοιμάται ο ιδιοκτήτης τους.

Δυστυχώς η συγκεκριμένη λειτουργία στα Gear 2 δεν επιτρέπει τη δημιουργία λίστας επαφών από τις οποίες θα εμφανίζονται οι ενημερώσεις ακόμα και όταν το Blocking Mode είναι ενεργό.

Για τη πραγματοποίηση της αναβάθμισης το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο χρήστης των Gear 2 είναι να τη κατεβάσει στο συμβατό του Galaxy Smartphone και στη συνέχεια να την εγκαταστήσει στο Gear 2 ακολουθώντας τις οδηγίες που εμφανίζει η συσκευή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights