Αρχικη ΦΗΜΕΣ Alcatel D820: Φιμολογούμενη συσκευή με QHD οθόνη
alcatel-d820-gfx-benchmark-in2mobile-featured-image

Alcatel D820: Φιμολογούμενη συσκευή με QHD οθόνη

απο alpha

Δεν είναι η πρώτη φορά που η λίστα των αποτελεσμάτων του GFX Benchmark μας “χαρίζει” πληροφορίες για κάποια νέα συσκευή που βρίσκεται ακόμα στο στάδιο των δοκιμών από τον κατασκευαστή της. Σε αυτή έχει κάνει την εμφάνιση του το SM-G906s της Samsung αλλά και πολλές ακόμα συσκευές κατά το παρελθόν.

Σε αυτή τη λίστα λοιπόν εμφανίστηκε μια άγνωστη μέχρι σήμερα συσκευή της Alcatel με κωδικό μοντέλου D820. To Alcatel D820 φαίνεται να διαθέτει οθόνη ανάλυσης QHD ή αλλιώς 2560 x 1440 pixels με την διαγώνιο της να δηλώνεται στην εφαρμογή σαν μόλις 4.6 ίντσες. Με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά η οθόνη αυτή θα πλησιάζει το “αδιανόητο” Pixel Density των 638 pixel ανά ίντσα, υπάρχει όμως πάντα η πιθανότητα η διαγώνιος της οθόνης να μην αναγνωρίζεται σωστά από την εφαρμογή.

Το Alcatel D820 βασίζεται στον MT6595 επεξεργαστή της Mediatek που διαθέτει συνολικά οχτώ πυρήνες επεξεργασίας με τους τέσσερις από αυτούς να είναι αρχιτεκτονικής ARM A-17 και τους υπόλοιπους να είναι οι “οικονομικοί” σε κατανάλωση ενέργειας ARM A-7. Η κάρτα γραφικών αναφέρεται σαν μια της σειράς PowerVR Series 6 GPU της Imagination Technologies και τουλάχιστον στη θεωρία φαίνεται να είναι περισσότερο από απλά ικανή να παράγει γραφικά στην αυξημένη ανάλυση της οθόνης του Alcatel D820. Η μνήμη RAM που αναγνωρίζει η εφαρμογή του GFX Benchmark ανέρχεται σε 2.8 GB που σημαίνει πως συνολικά η συσκευή διαθέτει 3 GB μνήμης RAM.

Στα υπόλοιπα τεχνικά της χαρακτηριστικά αναφέρεται πιθανότατα λανθασμένα πως και οι δύο κάμερες της συσκευής έχουν αισθητήρα ανάλυσης μόλις 8 Mpixels και πως και η μπροστινή μπορεί να καταγράψει βίντεο ανάλυσης 4k. Η συγκεκριμένη αναφορά πιθανότατα είναι λανθασμένη χωρίς να αποκλείεται η πιθανότητα η εταιρεία να έχει χρησιμοποιήσει κάμερα με τόσο μεγάλη ανάλυση και στο μπροστινό μέρος του Alcatel D820 με σκοπό πιθανότατα τη χρήση της για… Selfies

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights