Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ iOS 8: Επιτρέπει τη πρόσβαση στις ρυθμίσεις της κάμερας
ios-8-camera-api-in2mobile-featured-image

iOS 8: Επιτρέπει τη πρόσβαση στις ρυθμίσεις της κάμερας

απο iGlobal

Όσο περνάει ο καιρός και κυρίως κάθε φορά που η Apple κάνει διαθέσιμη στους Developers κάθε νέα Beta έκδοση του iOS 8 αποκαλύπτονται νέες δυνατότητες του λειτουργικού συστήματος.

Η πιο πρόσφατη από αυτές είναι πως πλέον το iOS 8 θα επιτρέπει τη πρόσβαση σε ρυθμίσεις της κάμερας όπως το ISO, η ισορροπία λευκού, η επιλεκτική εστίαση και η ταχύτητα κλείστρου. Παρόλα αυτά φαίνεται πως οι ρυθμίσεις αυτές δεν θα είναι ενεργές στην εφαρμογή της κάμερας των iOS συσκευών αλλά θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο από εφαρμογές τρίτων προγραμματιστών μέσω του AV Capture Device API.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό επίσης αν αυτές οι ρυθμίσεις θα υποστηρίζονται από την κάμερα και των ήδη υπαρχόντων iOS συσκευών της εταιρείας ή αν θα χρησιμοποιηθούν μόνο στη κάμερα του επόμενου iPhone, η ανακοίνωση του οποίου αναμένεται το Σεπτέμβριο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights