Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Android: Ξεκινά τη διάθεση της 4.4.4 kit kat
android-4-4-4-kit-kat-update-in2mobile-featured-image

Android: Ξεκινά τη διάθεση της 4.4.4 kit kat

απο Kostas Gliatiotis

Λιγότερο από ένα μήνα μετά την επίσημη διάθεση της έκδοσης 4.4.3 kit kat , η Google ξεκινά σήμερα τη διάθεση της…. 4.4.4 Kit Kat έκδοσης του λειτουργικού συστήματος της.

Όπως γίνεται ξεκάθαρο απο την αλλαγή της αρίθμισης της νέας έκδοσης, αυτή αποτελεί μια “μικρή” αναβάθμιση που σύμφωνα με τη Google έρχεται να διορθώσει μικρές ατέλειες του λειτουργικού συστήματος. Ταυτόχρονα η 4.4.4 kit kat διορθώνει και ένα κενό ασφαλείας του πρωτύπου SSL, λιγό καιρό αφού η έκδοση 4.4.3 επιδιόρθωσε το κενό του HeartBleed.

Η 4.4.4 kit kat είναι διαθέσιμη μέσω OTA (over the air) αναβάθμισης για το Nexus 5 ενώ η Google έχει ήδη κάνει διαθέσιμα τα Factory Images για τα Nexus 4, Nexus 7 και Nexus 10 μέσω της αντίστοιχης σελίδας.

Google Factory Images 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights