Αρχικη ΦΗΜΕΣ LG G Watch: Εμφανίστηκε σε φωτογραφία
g-watch-in2mobile-featured-image-2

LG G Watch: Εμφανίστηκε σε φωτογραφία

απο alpha

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Android Wear , της ειδικά προσαρμοσμένης έκδοσης του λειτουργικού συστήματος της Google για SmartWatches και κάθε είδους wearables, είχε γίνει γνωστό πως δύο εταιρείες ετοιμάζουν “έξυπνα” ρολόγια βασισμένα σε αυτό.  Η Motorola δεν είχε καμία αντίρρηση να παρουσιάσει αμέσως το δικό της SmartWatch, το G Watch της LG όμως μέχρι και σήμερα δεν έχει κάνει κάποια επίσημη εμφάνιση.

Λίγες ημέρες μετά τη διαρροή των τεχνικών του χαρακτηριστικών , το LG G Watch εμφανίστηκε σε μια φωτογραφία συνδεδεμένο σε φορτιστή μέσω microUSB βύσματος και την οθόνη του να προτρέπει τον λήπτη της φωτογραφίας να εγκαταστήσει το Android Wear στο κινητό του τηλέφωνο. Αυτό σημαίνει πως προφανώς το LG G Watch θα λειτουργεί σε συνεργασία με Android κινητό χωρίς όμως ακόμα να γνωρίζουμε αν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αυτόνομα.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, το LG G Watch θα παρουσιαστεί και επίσημα κατά τη διάρκεια του συνεδρίου προγραμματιστών Google I/O την επόμενη εβδομάδα. Η διάθεση του θα ξεκινήσει στην Ευρώπη αμέσως μετά, στη τιμή των 199 Ευρώ, όσο δηλαδή και το Galaxy Gear 2 Neo της Samsung που αποτελεί τον μέχρι στιγμής μοναδικό ανταγωνιστή του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights